filters
Iets met...
- Facility (19)
- Horeca (17)
- Beauty & Hair (3)
- Business (3)
- Dutch Academy of Performing Arts (3)
- Evenementen (3)
- Fashion (3)
- ICT (3)
- Logistics (3)
- Onderwijs (3)
Locatie
Type
Niveau
Leerweg
zoekresultaten ‘’(19)
Met filter:
Facility-
Kok
De kerntaak van een kok is het bereiden van gerechten Je leert de gerechten te bereiden volgens recept en planning. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.
-
Zelfstandig werkend kok
Als zelfstandige werkend kok bereid je verschillende soorten gerechten. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.
-
Romy - Schoolambassadeur School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening 2022
“Mensen weten vaak niet wat de opleiding inhoudt. Als schoolambassadeur wil ik helpen om dit duidelijker te maken. Ik was al klassenvertegenwoordiger en ik denk graag mee. Als persoon ben ik open en ik ben niet bang om voor een publiek te spreken. Ik…
-
Fatmata - Schoolambassadeur School voor Entreeopleidingen 2022
“Toen ik klein was en in Afrika woonde was het mijn droom om mensen te helpen. Ik keek toen altijd naar Amerikaanse programma’s en films over ziekenhuizen. Ik zag de outfits en de werkzaamheden van de verpleegkundigen en dacht: dit wil ik ook! In Afr…
-
Arwin - Schoolambassadeur van VAVO Haaglanden 2022
“Na mijn havodiploma ging ik naar het hbo om de opleiding Rechten te studeren. Ik wilde graag naar de universiteit. Hiervoor moet je je Propedeuse op het hbo behalen, maar die had ik na een jaar nog niet. Ik wilde niet nog langer te studeren op het h…
-
Zjordan - Schoolambassadeur van VAVO Haaglanden 2022
“Ik werkte al 6 jaar fulltime in de horeca en toen kwam corona. Ik had zoiets van: dit is een niet heel sterke sector, want alles moet dicht. Ik heb ook altijd de droom gehad om in de luchtvaart te gaan en als piloot te eindigen. Ik had zoiets van: n…
-
Jesse - Schoolambassadeur School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening 2022
“Ik vind dat ik redelijk sociaal ben en dat ik weet wat ik doe. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen. Daarom wil ik graag jongeren goed informeren over het werk in de horeca. Misschien lukt het me dan ook om ze voor een horeca-opleiding bij Mo…
-
Sjoerd - Schoolambassadeur School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening 2021
“Toen ik alleen thuis was ging de telefoon en hoorde ik dat ik gekozen was tot ambassadeur van mijn school. Dat moest ik echt even verwerken, ik zei iets als: “okee, leuk.” en later kwam het pas echt binnen. Ik heb mijn ouders toen gebeld en die ware…
-
Dwayne - Facilitair leidinggevende
“Aan de school voor ICT startte ik met Medewerker Beheer ICT op niveau 3. Tijdens het vervolg op niveau 4 merkte ik na anderhalf jaar dat het toch niet echt iets voor mij was en ben ik gestopt. Even dacht ik nog aan een andere ICT opleiding. Toch was…
-
Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw
Als zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw moet je alles kunnen voorbereiden om de gasten te kunnen ontvangen zoals het opdekken van tafels, het magazijn bijhouden en de bar bijvullen.
-
Leidinggevende bediening
Als leidinggevende in de bediening ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het restaurant, zoals het verbeteren en aanvullen van de wijnvoorraad en de nieuwe menukaart, die je overlegt met de leidinggevende keuken.
-
Facility Medewerker
Als Facility Medewerker ondersteun je de Facility Manager.
-
Facility Manager
Als Facility Manager staan je heel wat verschillende taken te wachten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het organiseren en beheren van de inkoop en de voorraad, het coördineren van schoonmaakactiviteiten en de beveiliging.
-
Horeca en Facilitaire dienstverlening
Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening. Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, het zijn vakgebieden voor ondernemende mensen.
-
Medewerker fastservice
Als medewerker fastservice adviseer je de gasten over het menu en de dranken. Je werkt snel, want als medewerker in de fastservicesector ben je pro-actief. Toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij.
-
Gastheer / Gastvrouw
Als gastheer of gastvrouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van gasten. Je beschikt over sociale en commerciële vaardigheden.
-
Eerste medewerker fastservice
Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager, coördineer je de werkzaamheden en overleg je over de voorraden en het menu.
-
Gespecialiseerd kok
Werk jij als professioneel kok? En wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Als gespecialiseerd kok zorg jij voor de goede naam van het (top)restaurant waar je werkt. Het is jouw passie om van ieder gerecht iets bijzonders te maken.
-
Facility Allround medewerker
Als Facility Allround medewerker ondersteun je de Facility Manager en coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer.