Wat leer je bij de opleiding

Medewerker fastservice

Als medewerker fastservice ondersteun je de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten.

Je bent een uitvoerende kracht en ondersteunt de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten. Je adviseert de gasten over het menu en de dranken. Veel van de voorbewerkte maaltijden maak jij verder klaar, zoals frituren, broodjes bereiden enzovoorts. Je werkt snel, maar toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij. En heel belangrijk: jij kunt voor sfeer zorgen. Je weet: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze pittige baan.

De opleiding duurt 1 jaar en begint met een introductieperiode. Dit jaar is in acht blokken van vijf weken verdeeld. Je werkt individueel of in groepjes aan de theorie en krijg je praktijk- en instructielessen. Verder leer je het vak tijdens je Beroeps Praktijk Vorming -BPV- (stage).

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 2
1 jaar

augustus
bbl & bol

Informatie per locatie


Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9

Niveau 2
1 jaar

augustus
bol

Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.

Contact


Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.

Waar kun je werken?

Je vindt werk in een strandpaviljoen, broodjeszaak, fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine, broodjeszaak, cateringorganisatie, afhaalrestaurant of lunchroom.

Module locaties anchor

Praktische informatie


Welke vooropleiding heb ik nodig?

  • vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg
  • Entree diploma

Hoe verloopt de intake voor deze opleiding?

Voor het intakegesprek doet iedereen die bij ons een niveau 2 opleiding wil doen een talentscan, Deze scan wordt gebruikt als input voor het gesprek.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld te betalen. Voor een BOL-opleiding bedraagt in het schooljaar 2019-2020 het lesgeld € 1.168,00. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Bijkomende kosten:
Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening.

medew fast

Welke eigenschappen heb ik nodig?

Je bent een snelle werker en kunt inspelen op plotselinge drukte. Ook vind je het geen probleem om 's avonds en in het weekend te werken. Daarnaast ben je gastvrij en kun je samenwerken in een team. Verder is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt.

Als medewerker fastservice ondersteun je de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten.

Je bent een uitvoerende kracht en ondersteunt de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten. Je adviseert de gasten over het menu en de dranken. Veel van de voorbewerkte maaltijden maak jij verder klaar, zoals frituren, broodjes bereiden enzovoorts. Je werkt snel, maar toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij. En heel belangrijk: jij kunt voor sfeer zorgen. Je weet: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze pittige baan.

De opleiding duurt 1 jaar en begint met een introductieperiode. Dit jaar is in acht blokken van vijf weken verdeeld. Je werkt individueel of in groepjes aan de theorie en krijg je praktijk- en instructielessen. Verder leer je het vak tijdens je Beroeps Praktijk Vorming -BPV- (stage).

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 2
1 jaar

augustus
bbl & bol

Informatie per locatie


Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9

Niveau 2
1 jaar

augustus
bol

Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.

Contact


Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.

Waar kun je werken?

Je vindt werk in een strandpaviljoen, broodjeszaak, fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine, broodjeszaak, cateringorganisatie, afhaalrestaurant of lunchroom.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen


Horeca en Facilitaire dienstverlening

Koningin Marialaan 9 2595GA Den Haag
088 666 3301

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Helenastraat 15 2595HA Den Haag
088 666 1426

Verder studeren


Op zoek naar een specifieke opleiding?