Je kunt werken in verschillende horecabedrijven. Je werk bestaat voornamelijk uit het adviseren en bedienen van gasten. Je bent thuis in de vaktechnieken en beschikt bovendien over voldoende sociale en commerciële vaardigheden.
Samenwerken in een team
Plannen van je eigen werkzaamheden
Servicegerichtheid en gastvrijheid
Hygiënisch en nauwkeurig werken
Werken in onze moderne restaurants door middel van praktijk- en instructielessen
Als gastheer of gastvrouw werk je graag in een team. Je kunt goed organiseren en je werkt nauwkeurig. Je vindt het niet erg om buiten kantooruren te werken. Je bent erop gericht het de gast goed naar de zin maken, door rekening te houden met de wensen van de gast. Dit, en nog veel meer, leer je tijdens de opleiding.
Veelgestelde vragen
Heb je al gekeken of jouw antwoord hier tussen staat?
Heb je een andere vraag?
Nog niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Wij helpen je graag verder.
Ga jij het maken
Meld je aan voor deze opleiding en start met het bouwen aan je toekomst.