Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager.
Je coördineert de werkzaamheden en overlegt over de voorraden en het menu. Verder stuur je de medewerkers aan. Je kunt goed problemen oplossen, werkt snel en alles wat je doet is erop gericht dat de gasten het naar hun zin hebben: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je vakkundig opgeleid voor deze veelzijdige baan.
Als eerste medewerker fastservice heb je een voorbeeldfunctie naar de medewerkers toe. Je kunt delegeren en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. De opleiding duurt 2 jaar en begint met een introductieperiode. Individueel of in groepjes leer je de theorie en krijg je praktijk-en instructielessen. Verder leer je het vak tijdens je bpv - beroeps praktijk vorming - (stage).
Leren en werken?
Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.
Waar kun je werken?
Je vindt werk in een fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine, lunchroom, strandpaviljoen, cateringorganisatie of afhaalrestaurant.
Online Open Dag 2 februari
Wil je deze opleiding doen?
Informatie per locatie
Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9
Contact
Heb je vragen?
Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 3301 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.
Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.