Wat leer je bij de opleiding

Eerste medewerker fastservice

Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager.

Je coördineert de werkzaamheden en overlegt over de voorraden en het menu. Verder stuur je de medewerkers aan. Je kunt goed problemen oplossen, werkt snel en alles wat je doet is erop gericht dat de gasten het naar hun zin hebben: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je vakkundig opgeleid voor deze veelzijdige baan.

Als eerste medewerker fastservice heb je een voorbeeldfunctie naar de medewerkers toe. Je kunt delegeren en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. De opleiding duurt 2 jaar en begint met een introductieperiode. Individueel of in groepjes leer je de theorie en krijg je praktijk-en instructielessen. Verder leer je het vak tijdens je bpv - beroeps praktijk vorming - (stage).

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.


Waar kun je werken?

Je vindt werk in een fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine, lunchroom, strandpaviljoen, cateringorganisatie of afhaalrestaurant.

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 3
2 jaar

augustus
bbl & bol

Informatie per locatie


Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9

Niveau 3
2 jaar

augustus
bol

Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.

Contact


Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 3301 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Module locaties anchor

Praktische informatie


Vooropleiding

  • mbo-diploma, niveau 2
  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg

Kosten

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld te betalen. Voor een BOL-opleiding bedraagt in het schooljaar 2020-2021 het lesgeld € 1.202,00. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Bijkomende kosten:
Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening.

eerste mw fast

Intake

Na het intakegesprek besluit de docent of je ook nog een AMN/talentscan moet maken.

Eigenschappen

Je bent een snelle werker en kunt inspelen op plotselinge drukte. Je vindt het geen probleem om 's avonds of in het weekend. Ook ben je gastvrij en kun je samenwerken in een team. Verder is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en over reken- en taalvaardigheid beschikt.

Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager.

Je coördineert de werkzaamheden en overlegt over de voorraden en het menu. Verder stuur je de medewerkers aan. Je kunt goed problemen oplossen, werkt snel en alles wat je doet is erop gericht dat de gasten het naar hun zin hebben: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je vakkundig opgeleid voor deze veelzijdige baan.

Als eerste medewerker fastservice heb je een voorbeeldfunctie naar de medewerkers toe. Je kunt delegeren en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. De opleiding duurt 2 jaar en begint met een introductieperiode. Individueel of in groepjes leer je de theorie en krijg je praktijk-en instructielessen. Verder leer je het vak tijdens je bpv - beroeps praktijk vorming - (stage).

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.


Waar kun je werken?

Je vindt werk in een fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine, lunchroom, strandpaviljoen, cateringorganisatie of afhaalrestaurant.

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 3
2 jaar

augustus
bbl & bol

Informatie per locatie


Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9

Niveau 3
2 jaar

augustus
bol

Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.

Contact


Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 3301 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen


Horeca en Facilitaire dienstverlening

Koningin Marialaan 9 2595GA Den Haag
088 666 3301

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Helenastraat 15 2595HA Den Haag
088 666 1426

Verder studeren


Op zoek naar een specifieke opleiding?