Wat leer je bij de opleiding

Eerste medewerker fastservice

Jij bent medeverantwoordelijk voor de gang van zaken in het bedrijf

Je ondersteunt de manager en coördineert de werkzaamheden en overlegt over de voorraden en het menu. Verder stuur je de medewerkers aan. Je kunt goed problemen oplossen en schakelen. Alles wat je doet is erop gericht dat de gasten het naar hun zin hebben: een tevreden klant komt terug. Bij Mondriaan Horeca word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze veelzijdige baan.

Het studiejaar begint met een introductieperiode en is in blokken verdeeld. Individueel of in groepjes krijg je de theorie waarbij je gebruik kunt maken van boeken, internet en webCT. Je krijgt praktijkles in de vorm van workshops, demonstraties en instructielessen. Verder leer je praktijk tijdens je bpv (stage). Tijdens het eerste studiejaar leer je zelf verantwoordelijk te zijn voor je leertraject en leerproces. De resultaten hiervan houd je bij in een portfolio en je POP (persoonlijk ontwikkelingsplan).

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 3
2 jaar

augustus
bol

Contact


Waar kun je werken?

Je vindt werk in een pizzeria, fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, buffetrestauratie, bedrijfskantine, cafetaria, broodjeszaak, strandpaviljoen of ijssalon.

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 3301 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.

Module locaties anchor

Praktische informatie


Welke vooropleiding heb ik nodig?

  • mbo-diploma, niveau 2
  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg

Hoe verloopt de intake voor deze opleiding?

Na het intakegesprek besluit de docent of je ook nog een AMN/talentscan moet maken.

Kan ik vrijstelling krijgen?

Soms is het mogelijk vrijstelling van onderwijstijd te krijgen. Dat hangt af van je werkervaring, diploma’s of eerder gevolgde opleidingen en cursussen.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld te betalen. Voor een BOL-opleiding bedraagt in het schooljaar 2019-2020 het lesgeld € 1.168,00. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Bijkomende kosten:
Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening.

eerste mw fast

Welke eigenschappen heb ik nodig?

Je bent een snelle werker, kunt snel schakelen en inspelen op plotselinge drukte. Je vindt het geen probleem buiten de kantooruren te werken en hebt een gastvrije inslag. Verder is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en over reken- en taalvaardigheid beschikt.

Jij bent medeverantwoordelijk voor de gang van zaken in het bedrijf

Je ondersteunt de manager en coördineert de werkzaamheden en overlegt over de voorraden en het menu. Verder stuur je de medewerkers aan. Je kunt goed problemen oplossen en schakelen. Alles wat je doet is erop gericht dat de gasten het naar hun zin hebben: een tevreden klant komt terug. Bij Mondriaan Horeca word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze veelzijdige baan.

Het studiejaar begint met een introductieperiode en is in blokken verdeeld. Individueel of in groepjes krijg je de theorie waarbij je gebruik kunt maken van boeken, internet en webCT. Je krijgt praktijkles in de vorm van workshops, demonstraties en instructielessen. Verder leer je praktijk tijdens je bpv (stage). Tijdens het eerste studiejaar leer je zelf verantwoordelijk te zijn voor je leertraject en leerproces. De resultaten hiervan houd je bij in een portfolio en je POP (persoonlijk ontwikkelingsplan).

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 3
2 jaar

augustus
bol

Contact


Waar kun je werken?

Je vindt werk in een pizzeria, fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, buffetrestauratie, bedrijfskantine, cafetaria, broodjeszaak, strandpaviljoen of ijssalon.

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 3301 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleidingen (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen


Horeca en Facilitaire dienstverlening

Koningin Marialaan 9 2595GA Den Haag
088 666 3301

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Helenastraat 15 2595HA Den Haag
088 666 1426

Verder studeren


Bekijk ook eens...


Op zoek naar een specifieke opleiding?