Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening, voor ondernemende mensen

Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, de horeca en facilitaire dienstverlening zijn vakgebieden voor ondernemende mensen. Werken in de horeca is levendig. Het mooiste is dat wanneer jij je werk goed doet, je jezelf èn anderen een geweldige tijd bezorgt. De groeikansen in de horeca zijn groot.

Tijdens de facilitaire opleidingen krijg je te maken met bijvoorbeeld: beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, brandpreventie, opslag, inkoop en nog veel meer.

Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening.


Volg ons op

Instagram

Agenda

18
okt

Mondriaan- en Techniek Markt

16:00 - 20:00 uur, meerdere locaties

8
nov

Open Dag 8 november 2022

15:00 - 20:00 uur, meerdere locaties

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar: info.horeca.fd@rocmondriaan.nl of bel ons op 088 666 1426.

Stage, les in de praktijk

Neem een kijkje bij de school voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening van ROC Mondriaan

Alle opleidingen op deze school

Allround hospitality

Hospitality, oftewel gastvrijheid en klantvriendelijkheid, is er op gericht mensen een unieke ervaring te bieden. Of je nu bij een restaurant, hotel of evenementenbureau werkt, jouw werk draait om de gast en hoe je het contact onvergetelijk kunt maken.

Allround hospitality medewerker

niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Facilitaire dienstverlening

Zonder facilitaire dienstverlening functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.

Facilitair medewerker

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Allround medewerker facilitaire dienstverlening

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Facilitair leidinggevende

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Fastservice

In de fastfood of -servicesector moet je klantvriendelijk, dienstverlenend en flexibel zijn en altijd snel kunnen handelen.

Medewerker fastservice

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Eerste medewerker fastservice

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Kok

Als kok werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je kunt goed plannen en samenwerken in een team.

Kok

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Zelfstandig werkend kok

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Gespecialiseerd kok

Niveau 4, bbl Meer over deze opleiding

Medewerker in de bediening

Een medewerker in de bediening kan in de horecasector en contractcatering werken.

Gastheer / Gastvrouw

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende bediening

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Wist je dat...

je heerlijk kunt eten in de restaurants (leerwerkbedrijven) op onze school?

Bekijk de website en reserveer

Onze locaties

Koningin Marialaan 9

Bekijk deze locatie

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie