Horeca en Facilitaire dienstverlening

Schoolambassadeur Mitchell

Lees het verhaal

Horeca en Facilitaire dienstverlening, voor ondernemende mensen

Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, de horeca en facilitaire dienstverlening zijn vakgebieden voor ondernemende mensen. Werken in de horeca is levendig. Het mooiste is dat wanneer jij je werk goed doet, je jezelf èn anderen een geweldige tijd bezorgt. De groeikansen in de horeca zijn groot. Tijdens de facilitaire opleidingen krijg je te maken met bijvoorbeeld: beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, brandpreventie, opslag, inkoop en nog veel meer. Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening.


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Veelzijdig én kleinschalig


Neem een kijkje bij de school voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening van ROC Mondriaan

Alle opleidingen op deze school


Allround hospitality

Hospitality, oftewel gastvrijheid en klantvriendelijkheid, is er op gericht mensen een unieke ervaring te bieden. Of je nu bij een restaurant, hotel of evenementenbureau werkt, jouw werk draait om de gast en hoe je het contact onvergetelijk kunt maken.

Facilitaire dienstverlening

Zonder facilitaire dienstverlening functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.

Fastservice

In de fastfood of -servicesector moet je klantvriendelijk, dienstverlenend en flexibel zijn en altijd snel kunnen handelen.

Kok

Als kok werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je kunt goed plannen en samenwerken in een team.

Medewerker in de bediening

Een medewerker in de bediening kan in de horecasector en contractcatering werken.


Wist je dat...

...je heerlijk kunt eten in de restaurants (leerwerkbedrijven) op onze school?

Module locaties anchor

Onze locaties