Samenwerken voor veiligheid

Ben jij sportief, sta je stevig in je schoenen, hou je van actie én werk je graag aan een veilige maatschappij? Twijfel dan niet langer en kies voor een opleiding in de veiligheidssector. Defensie, Koninklijke Marechaussee, politie en beveiliging bewaken de orde en veiligheid in de samenleving.

Werken in deze sector vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het goed kunnen samenwerken met anderen. Je geeft het goede voorbeeld vanaf het moment dat je bij ons op school komt. Je moet ook kunnen schakelen tussen een praatje maken en een sprintje trekken. Dit leer je allemaal bij ons, maar dit vraagt van jou een open, leergierige en gedisciplineerde houding.

Alle opleidingen in Veiligheid


Wil je gaan werken in de beveiligingsbranche, ordehandhaving of openbaar toezicht en veiligheid, dan kies je voor de opleiding Beveiliger, Coördinator beveiliging of Handhaver toezicht en veiligheid. Als je wilt gaan werken bij Defensie, kies dan voor één van de Vooropleidingen Defensie.

Beveiliging

In de beveiliging kun je werken in de beveiligingsbranche of ordehandhaving. Je taken zijn onder andere bewaken, beveiligen, observeren, signaleren, alarmeren en rapporteren. Ook kun je kiezen voor de opleiding Beveiliger, oriëntatie Koninklijke Marechaussee.

Toezicht en veiligheid

De handhaver toezicht en veiligheid houdt toezicht op of assisteert bij een juist gebruik van de openbare ruimte. Je bent hierbij een eerste professionele schakel in de keten van publieke veiligheid.

Veiligheid en Vakmanschap

Wil je een uitdagende baan bij Defensie, maar ben je te jong? Dan kun je bij ons een van de vooropleidingen Defensie volgen. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor samenwerken, discipline, houding, motivatie en lichamelijke conditie.

Met vrijheid krijg je ook meer verantwoordelijkheid en zo leer je over dingen nadenken en goede beslissingen nemen.

Kies maar uit!


- Beveiliging Als beveiliger werk je in de beveiligingsbranche. Je taken zijn onder andere bewaken, beveiligen, observeren, signaleren, alarmeren en rapporteren. Na de opleiding kun je solliciteren naar een functie in de beveiligingsbranche of ordehandhaving.

- Toezicht en veiligheid De handhaver toezicht en veiligheid houdt toezicht op of assisteert bij een juist gebruik van de openbare ruimte. Je bent hierbij een eerste professionele schakel in de keten van publieke veiligheid.

Geen dag is hetzelfde!


- Beveiliger, oriëntatie Koninklijke Marechaussee Kies je tijdens de opleiding Beveiliger voor het keuzedeel Koninklijke Marechaussee, dan volg je de opleiding Beveiliger niveau 2 en loop je stage binnen ons leerbedrijf beveiliging. Binnen de opleiding werk je aan de juiste beroepsvorming en zal het als een blauw lint door de opleiding heen lopen. Tijdens de opleiding heb je vijf oriëntatieweken bij de Koninklijke Marechaussee. Na deze weken word je beoordeeld door de Koninklijke Marechaussee.

- Vooropleidingen Defensie Wil je een uitdagende baan bij Defensie, maar ben je te jong? Dan kun je bij ons een van de vooropleidingen Defensie volgen. Tijdens de opleiding Aankomend medewerker grondoptreden en Aankomend onderofficier grondoptreden is er veel aandacht voor samenwerken, discipline, houding en motivatie. Daarnaast werk je hard aan je lichamelijke conditie. Een belangrijk deel van je opleiding vindt plaats op een kazerne van Defensie zodat je je goed kunt oriënteren!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
Alles is onder controle, want ik let op.
Bram, student Orde en Veiligheid

Onze scholen

School voor

Orde en Veiligheid