Waar is dat feestje?

Waar is dat feestje?

Hou je van organiseren en zou je hier je werk van willen maken? Ben je flexibel en sociaal en vind je het niet erg om ’s avonds en in het weekend te werken? Dan is een opleiding in de Sector evenementen echt iets voor jou!

In deze sector is het nooit saai en organiseer je steeds weer andere evenementen. Denk aan feesten, beurzen, festivals, sportwedstrijden, tentoonstellingen, bruiloften maar ook online en ‘live’ events komen tegenwoordig steeds vaker voor.
Regel jij het?

Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken. Je regelt samen met je team, alles van A tot Z, van het draaiboek tot en met de uitvoering en de evaluatie. Het gaat erom dat jouw klant tevreden is en de bezoekers van het evenement een onvergetelijke belevenis ervaren.

Onze scholen

Alle opleidingen in Evenementen

Als je werkt in deze sector moet je van alle markten thuis zijn. Met een opleiding in deze richting kun je dus heel veel kanten op.

Evenementen

Hou je van organiseren en zou je hier je werk van willen maken? In deze
sector is het nooit saai en organiseer je steeds weer andere evenementen.
Denk aan feesten, beurzen, festivals, sportwedstrijden, tentoonstellingen en bruiloften. Ben jij een regelaar en aanpakker dan is dit iets voor jou!

Junior Event Manager

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Jaag je dromen na, zodat je later geen spijt krijgt.

De tip van Zjordan
Lees het hele verhaal van Zjordan

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag