Onder jouw verantwoordelijkheid vallen straks alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant, zoals het verbeteren en aanvullen van de wijnvoorraad en de nieuwe menukaart, die je overlegt met de leidinggevende keuken. Er moet veel tegelijk worden geregeld en uitgevoerd. Daarom leer je coördineren en organiseren. Je bent verantwoordelijk voor de kassa en zorgt ervoor dat de communicatie tussen de keuken en de bediening vlot verloopt. Er staat je een drukke, maar interessante baan te wachten met veel verantwoordelijkheid. We leiden je uitstekend op voor deze functie, waarbij je regelmatig ook zelf de handen uit de mouwen moet steken.
Je krijgt praktijk- en instructielessen in onze moderne restaurants. Verder leer je het vak tijdens je stage.
Tijdens je studie leer je zelf verantwoordelijk te zijn voor je leertraject en leerproces.
Je hebt uitgesproken leiderskwaliteiten en je kunt goed organiseren en plannen. In je werk ben je kostenbewust, nauwkeurig en creatief. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het is belangrijk, dat je een goede lichamelijke conditie hebt en dat je over goede reken- en taalvaardigheid beschikt. Je houdt rekening met de wensen van de gast. Je wilt het de gast graag naar de zin maken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Veelgestelde vragen
Heb je al gekeken of jouw antwoord hier tussen staat?
Heb je een andere vraag?
Nog niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Wij helpen je graag verder.
Ga jij het maken
Meld je aan voor deze opleiding en start met het bouwen aan je toekomst.