Solliciteren bij ROC Mondriaan

Het corona virus heeft nog altijd impact op ons werk. Ons ondersteunend personeel werkt voor een deel thuis. Vanuit ROC Mondriaan ondersteunen we hen daar bij.

Solliciteren, nu online

Sollicitatiegesprekken vinden nu online en/of fysiek plaats. Je hoort altijd voorafgaand aan een gesprek of het online of live is. Word je uitgenodigd voor een online gesprek? Dan ontvang je hiervoor duidelijke instructies. Kom je er niet uit of vind je het lastig? Neem dan contact op met de contactpersoon in de bevestiging.

Online solliciteren, tips

Heb je een online sollicitatiegesprek? Dan hebben we hier wat tips voor je!

  • Bereid je voor zoals je dat altijd zou doen. Het online sollicitatiegesprek verschilt inhoudelijk niet van een live sollicitatiegesprek. Bedenk wat je graag over jezelf wilt vertellen en wat je van ROC Mondriaan wilt weten

  • Zoek voor het gesprek een rustige locatie waar je niet gestoord wordt

  • Zorg voor een stabiele internetverbinding en dat je laptop of telefoon is opgeladen Test je microfoon en camera voor het gesprek. Bijvoorbeeld door even te videobellen met een huisgenoot

  • Zorg ervoor dat je op ooghoogte kunt videobellen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld je laptop hiervoor wat hoger moet zetten (een stapel boeken werkt goed!)

  • Laat je niet afleiden door pop-ups of pling geluiden en gebruik oortjes.

Inwerken, misschien wel vanuit huis

Ben je aangenomen en start je bij ons? Van harte welkom! Zolang we met corona te maken hebben, zal het inwerken in aangepaste vorm plaatsvinden. Denk hierbij aan dat jou gevraagd wordt om ook vanuit huis te werken en dat je met jouw collega’s misschien op afstand kennismaakt. We hopen natuurlijk dat we zo snel als mogelijk weer volledig naar onze scholen kunnen!

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de contactpersoon in de vacature of onze collega’s van Werving & Selectie.