Iets met

Toerisme en Recreatie

Geen grens te ver

De reiswereld is vrolijk, actief, uitdagend en volop in beweging! Je bezorgt gasten een onvergetelijke belevenis waar ze nog lang over napraten.

Wie houdt er nou niet van vakantie? Wat is er leuker dan werken met vakantiegangers?

Jouw gastvrijheid en persoonlijke uitstraling zijn het visitekaartje van het bedrijf. Mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij dus erg belangrijk. Je spreekt naast Engels ook Duits of Spaans.

Persoonlijk verhaal

Sander van Heck, die de opleiding Leisure & Hospitality volgt, heeft een goede tip. "Ik vind het belangrijk dat je jezelf blijft uitdagen." Lees meer

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Stage Toerisme en Recreatie

Meer over stage

Alle opleidingen in Toerisme en Recreatie

We bereiden je voor op een toekomst als communicatieve, gastvrije en commerciële dienstverlener in de reiswereld. Wij bieden interessante stages bij erkende leerbedrijven in binnen-en buitenland. Hoe ver ga jij? Dat bepaal jij, dus kies je voor één van onze opleidingen:

Het is geweldig om de gasten een onvergetelijke belevenis te bezorgen waar ze nog over napraten!
Bob, student Leisure & Hospitality

Kies je richting in de wereld

Travel & Hospitality
Als allround medewerker in de reisbranche kun je gaan werken bij een hotel, een touroperator, luchtvaartmaatschappij of een (zaken)reisbureau.Het is iedere keer een uitdaging om de wensen van de gast/klant perfect in te vullen en reizen tot in de puntjes te verzorgen. Je hebt commercieel talent en hebt kennis van de wereld en verschillende producten en diensten.

Leisure & Hospitality
In de recreatiesector werk je met mensen die hun vrije tijd besteden bij een resort, pretpark, camping, een outdoor bedrijf of bungalowpark. Jij bent er om de gasten te vermaken en activiteiten en evenementen te organiseren. Vaak is je werk seizoensgebonden.

De wereld aan je voeten!

De reizen die mensen ondernemen zijn steeds uitdagender en interessanter. De wereld is klein geworden want veel bestemmingen zijn goed bereikbaar.

De stage mogelijkheden zijn fantastisch. Je kan stage lopen in bijvoorbeeld Curaçao, Spanje, Griekenland of Oostenrijk. Je draagt meteen zelf al verantwoordelijkheid en leert zo snel het vak. Als je je opleiding hebt afgerond ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij werken met mensen, vind je het leuk om te scoren en gasten een topvakantie te bezorgen dan is een opleiding in de sector Toerisme en Recreatie iets voor jou!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41
2521 CA Den Haag info@rocmondriaan.nl

Onze scholen

School voor

Toerisme en Recreatie

Bekijk alle opleidingen