Techniek brengt alles in beweging

Alles begint met techniek. Een gebouw, je mobieltje, verwarming, de auto, de computer of tablet: Techniek zie je overal om je heen. Voor welke uitdagende baan kies jij?

In de techniek zijn er heel veel opleidingen. Daarbinnen spelen de computer, technische vaardigheden en kennis een belangrijke rol. Je werkt vaak met dure machines. Je krijgt theorie- en praktijklessen. Elke dag word je uitgedaagd technische vraagstukken op te lossen.

Meer informatie over de scholen in deze sector? Klik dan op de school hieronder:

Alle opleidingen in Techniek


Wat kies jij? Bouw en infra? Schilderen? Metaal- installatie- of elektrotechniek? Autotechniek? Fietstechniek? Scootertechniek?

Veiligheid en Vakmanschap

Wil je een uitdagende baan bij Defensie, maar ben je te jong? Dan kun je bij ons een van de vooropleidingen Defensie volgen. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor samenwerken, discipline, houding, motivatie en lichamelijke conditie.

Je hebt heel wat vrijheid als je je best doet.

Techniek Innovatie Huis


Het Techniek Innovatie Huis biedt een aantrekkelijke technische leeromgeving, waarin de scholen voor Techniek en ICT nauw samenwerken met het bedrijfsleven. Het is de plek waar kennis en innovaties van het bedrijfsleven de school in worden gebracht. Studenten werken hier samen aan reële bedrijfsopdrachten. Daarnaast is er ruimte voor allerlei workshops vanuit de technische sectoren.

Kijk maar eens op de website van de campus Techniek en ICT.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
De bouw biedt zoveel mogelijkheden.
Brandon, Alumnus School voor Bouw en infra

Onze scholen

School voor

Autotechniek en Mobiliteit

School voor

Bouw en Infra

School voor

Entreeopleidingen, jouw opstap naar mbo niveau 2 of werk

School voor

Metaal-, Elektro- en installatietechniek

School voor

Technologie en Engineering