Iets met

ICT

Kleef jij aan je beeldscherm?

Vind je het leuk om hard- en software problemen op te lossen? Kleef je net zolang aan je beeldscherm tot alles perfect draait? Dan ben je al behoorlijk op weg om een goede ICT-er te worden. In alle organisaties speelt ICT een grote rol. Waar wil jij werken?

In de industrie en op kantoor zijn de computer, het netwerk, de nodige besturingssystemen en software onmisbaar. De ICT- en Netwerkbeheerder zorgen er voor dat alles blijft draaien. Je helpt gebruikers bij problemen en je adviseert het management over de in te zetten informatiesystemen. Ga je voor Applicatieontwikkelaar, dan programmeer je allerlei voor de bedrijfsvoering noodzakelijke software.

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Stage ICT

Meer over stage

Alle opleidingen in ICT

In de ICT kun je kiezen voor het onderhoud en beheer van hardware, software, applicaties en het netwerk. Wil je programmeren, dan zit je helemaal goed bij applicatieontwikkeling.

Zonder ICT-ondersteuning ligt de boel plat.
Randall, student 3-de jaars ICT

Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis biedt een aantrekkelijke technische leeromgeving, waarin de scholen voor techniek en ICT nauw samenwerken met het bedrijfsleven. Het is de plek waar kennis en innovaties van het bedrijfsleven de school in worden gebracht. Studenten werken hier samen aan reële bedrijfsopdrachten. Daarnaast is er ruimte voor allerlei workshops vanuit de technische sectoren. Afgelopen schooljaar zijn er diverse aansprekende en leerzame projecten gestart. Kijk maar eens op: Techniek Innovatie Huis

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41
2521 CA Den Haag info@rocmondriaan.nl

Onze scholen

School voor

ICT

Bekijk alle opleidingen