Je bent nodig in de Zorg

Een zorgopleiding is echt iets voor jou als je mensen die dat nodig hebben graag helpt in hun (dagelijkse) zorg.

Met een opleiding in deze veelzijdige sector kan je komen te werken in de verpleging, thuiszorg, gehandicaptenzorg en in een huisartsenpraktijk, apotheek of ziekenhuis. Je gaat werken met mensen die door ziekte, ouderdom of een beperking speciale hulp en verzorging nodig hebben.

We leiden je op voor de toekomst
Welke opleiding je ook kiest, binnen deze sector leiden we je op voor de toekomst. Onze scholen werken intensief samen met uiteenlopende organisaties en instellingen op het gebied van zorg. Zo doe je bij ons altijd ervaring op die aansluit op je toekomstige baan.

Ben je nog niet uitgestudeerd? Dan heb je volop kansen om door te stromen naar een opleiding die bij jou past.

Stages
Stages zijn een onmisbaar onderdeel van een opleiding in deze sector.

Ik ben er heel blij mee.

Alle opleidingen in Zorg


Welke past bij jou?

Apothekersassistent

Kan jij goed luisteren? Ben je stressbestendig en help jij mensen graag met hun zorgvraag? Wil jij alles weten over het maken van medicatie? Dan is deze richting zeker iets voor jou.

Dienstverlening

Wil je mensen die dat niet zelf kunnen begeleiden in hun dagelijks leven? Bekijk de opleidingen binnen deze opleidingsrichting.

Doktersassistent

Kan jij goed luisteren? Ben je stressbestendig en help jij als eerste aanspreekpunt bij de huisarts of specialist mensen graag met hun zorgvraag? Check dan eens de opleiding binnen deze richting.

Entree

Heb je geen diploma van je middelbare school? Dan kan je in het mbo beginnen met het volgen van een entreeopleiding. Je wordt opgeleid tot assistent.

Praktijkopleider

Met de opleiding praktijkopleider mag je de begeleiding van leerlingen en stagiairs op je nemen zodat jij ze de fijne kneepjes van het vak kunt leren

Verpleegkunde

Als verpleegkundige ondersteun je mensen die dat nodig hebben in de (dagelijkse)zorg. Deze richting is iets voor jou als je op zoek bent naar een baan waarin jij het verschil maakt voor anderen.

Verzorgende IG

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan is deze richting iets voor jou.

Vitaliteitsbegeleider

Ben jij een sportief type dat graag zorgt voor anderen? En wil je dat later combineren in één baan? Verdiep je dan eens in de richting Vitaliteitsbegeleider.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
Het is heerlijk om mensen te verzorgen !
Anne, studente Verpleegkunde

Onze scholen

School voor

Entreeopleidingen, jouw opstap naar mbo niveau 2 of werk

School voor

Gezondheidszorg Den Haag

School voor

Maatschappelijke zorg en Verzorgende

School voor

Zorg en Welzijn Delft

School voor

Zorg en Welzijn Den Haag

School voor

Zorg en Welzijn Leiden

School voor

Zorg en Welzijn Westland