Zet mensen in beweging

Een gezonde lifestyle is onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het is voor veel mensen inmiddels ook duidelijk dat sport en bewegen gezondheidsklachten kunnen voorkomen. Werken in deze sector is dan ook iets voor jou als je van sporten en mensen houdt en het als een uitdaging ziet om de ander in beweging te brengen.

De sector Sport en Bewegen is zeer divers. Je biedt verschillende doelgroepen sport- en bewegingsactiviteiten aan, geeft voedingsadvies, coördineert sport- en bewegingsprojecten en zet sport in als middel. Wat centraal staat bij de verschillende opleidingen die we aanbieden is het les- en leidinggeven. Verder kan jij jezelf gedurende je opleiding specialiseren met o.a. de volgende keuzedelen:

  • sportspecialisaties met een bondsdiploma
  • ondernemerschap
  • gezonde leefstijl
  • veilig sportklimaat

Leren en praktijk; een kijkje op de Sportcampus Den Haag


Alle opleidingen in Sport en Bewegen


We bereiden je voor op een toekomst in de lifestyle, sport en bewegingswereld. We bieden verschillende opleidingen aan waardoor jij op je eigen niveau kunt studeren. Dus, houd jij van sporten en breng je mensen graag in beweging? Volg dan één van onderstaande opleidingen.

Ik ben blij als ik mensen kan helpen.

Na- en bijscholingsaanbod Sport en Bewegen


De school voor Lifestyle, Sport en Bewegen biedt na- en bijscholing aan in de vorm van verschillende cursussen. Zie hieronder ons actuele aanbod:

Excellent in Lifestyle, Sport en Bewegen


Ben je sportief, kun je goed omgaan met mensen en lijkt je het begeleiden van bewegingsactiviteiten uitdagend? Kies voor Lifestyle, Sport en Bewegen. Je krijgt veel begeleiding van docenten die actief zijn in het werkveld. Tijdens de opleiding volg je keuzedelen die je afsluit met een bondsdiploma zoals KNVB, Judobond, NPZ/NRZ en NL Actief. Je bent met deze diploma’s specialist in binnen- en buitenland.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Onze scholen

School voor

Lifestyle, Sport en Bewegen