Iets met

Sport en Bewegen

Zet mensen in beweging

Een gezonde lifestyle is onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het is voor veel mensen inmiddels ook duidelijk dat sport en bewegen gezondheidsklachten kunnen voorkomen. Werken in deze sector is dan ook iets voor jou als je van sporten en mensen houdt en het als een uitdaging ziet om de ander in beweging te brengen.

De sector Sport en Bewegen is zeer divers. Je biedt verschillende doelgroepen sport- en bewegingsactiviteiten aan, geeft voedingsadvies, coördineert sport- en bewegingsprojecten en zet sport in als middel. Wat centraal staat bij de verschillende opleidingen die we aanbieden is het les- en leidinggeven. Verder kan jij jezelf gedurende je opleiding specialiseren met o.a. de volgende keuzedelen:

  • sportspecialisaties met een bondsdiploma
  • ondernemerschap
  • sportmassage

Persoonlijk verhaal

Kimberly, die voor de opleiding Sport en Bewegen heeft gekozen, heeft een goede tip: "Kies voor werk waar je je goed bij voelt." Lees meer

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Stage Lifestyle, Sport en Bewegen

Meer over stage

Alle opleidingen in Sport en Bewegen

We bereiden je voor op een toekomst in de lifestyle, sport en bewegingswereld. We bieden verschillende opleidingen aan waardoor jij op je eigen niveau kunt studeren. Dus, houd jij van sporten en breng je mensen graag in beweging? Volg dan één van onderstaande opleidingen.

Ik wil mensen laten ontdekken wat ze allemaal kunnen!
Bas, 2e jaars student Lifestyle, Sport en bewegen

Sport en Bewegen

Je staat voor de uitdaging om sport- en bewegingsactiviteiten aan te bieden. Je aanpak is gericht op het zoeken naar uitdagende sport- en bewegingsactiviteiten die aansluiten bij diverse doelgroepen, zoals kinderen, volwassenen of mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De vele werkvelden en functies kleuren je beroep, waarin je mensen begeleidt, zowel in groepsverband als individueel. Met deze opleiding kies je voor mensen in beweging!

Let op: Als je je nu aanmeldt voor een opleiding bij de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen dan is dat voor het schooljaar 2019-2020.

Excellent in Lifestyle, Sport en Bewegen

Ben je sportief, kun je goed omgaan met mensen en lijkt je het begeleiden van bewegingsactiviteiten uitdagend? Kies voor Lifestyle, Sport en Bewegen. Je krijgt veel begeleiding van docenten die actief zijn in het werkveld. Tijdens de opleiding volg je keuzedelen die je afsluit met een bondsdiploma zoals KNVB, Judobond, NPZ/NRZ en NL Actief. Je bent met deze diploma’s specialist in binnen- en buitenland.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41
2521 CA Den Haag info@rocmondriaan.nl

Onze scholen

School voor

Lifestyle, Sport en Bewegen

Bekijk alle opleidingen