Vaccineren bij Inholland

3 september 2021

Na lang wachten mogen we dit nieuwe studiejaar weer fysiek aanwezig zijn op onze locaties. Een moment waarop we allemaal lang hebben gewacht. Natuurlijk volgen we de maatregelen vanuit het RIVM om een zo veilig mogelijke leer- en werkomgeving te bieden aan onze studenten en collega's. Voorbeelden hiervan zijn de aangegeven looproutes en het dragen van een mondkapje in de openbare ruimten zoals de gangen.

Wie nog niet gevaccineerd is, kan dit laten doen op alle vestigingen van Inholland en dus ook in Den Haag en Delft. Dit is niet alleen voor studenten en medewerkers van Inholland, maar ook voor anderen. Je kunt je daar laten vaccineren met het Janssen- of Pfizer-vaccin zonder afspraak.

Hieronder vind je het overzicht van de data van de pop-up priklocaties per vestiging:

Inholland Den Haag (in het restaurant):

  • Maandag 6 september 10.00 - 16.00 uur
  • Donderdag 9 september 10.00 - 16.00 uur

Inholland Delft (op de campus van de TU)

Gebouw X TU: Mekelweg 8 2627 CD, Delft

  • Woensdag 8 september 08.30 - 15.30 uur
  • Vrijdag 10 september 08.30 - 15.30 uur

Benodigd voor vaccinatie: legitimatie
De GGD-medewerkers bij de priklocaties informeren je graag over de vaccins, hoe het vaccineren werkt of overige vaccinatie-gerelateerde vragen.

Wil je gebruikmaken van de priklocatie? Meld je dan op een van de aangegeven data bij de pop-up locatie in jouw vestiging en vergeet je legitimatie niet mee te nemen.

Kijk hier voor andere vragen en antwoorden over corona.


Meer nieuws lezen