Elke dag is anders

In deze sector staat dienstverlening centraal. Of je nu een baan zoekt in een hotel, congrescentrum; in een overheidsinstelling, school of een internationaal kantoor; in de branche facilitaire dienstverlening ben je gastgericht, ondernemend, stressbestendig, vakbekwaam, flexibel, communicatief en representatief.

Vind jij het leuk om anderen te helpen en wil je afwisselend werk? In een facilitaire functie krijg je te maken met de vergaderservice, beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, opslag en inkoop. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat alles in het gebouw vlot verloopt voor zowel personeel als eventuele gasten, bewoners of bezoekers.

Informatie over deze sector downloaden en/of printen? Klik hier.

Alle opleidingen in Facilitair


De facilitaire dienst is de steunpilaar van zorginstellingen, scholen, hotels, ministeries en nog veel meer! Als medewerker facilitaire dienstverlening ben je echt van alle markten thuis.

Facilitaire dienstverlening

Zonder facilitaire dienstverlening functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.

Maak gebruik van de kansen die je krijgt en vergooi ze niet.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
Ik hou van praktisch werk en van afwisseling. Met deze opleiding heb ik dus eindelijk iets gevonden waar ik me prettig bij voel.
Dwayne

Onze scholen

School voor

Horeca en Facilitaire dienstverlening