Kennismaking Skills Heroes 2022

13 maart 2022

Tijdens de afgelopen maanden hebben de kwalificatiewedstrijden van Skills Heroes acht finalisten opgeleverd die namens Mondriaan naar de landelijke finale in de Utrechtse Jaarburg gaan. Op 31 maart en 1 april wordt daar bepaald wie per vakgebied de beste student van Nederland is en ons land op de wereldfinale in Shanghai mag vertegenwoordigen. In Utrecht zullen ze als Team Mondriaan veel met elkaar optrekken. Rondom de wedstrijddagen zal het team overnachten in een hotel in de buurt en natuurlijk staan er ook gezellige onderdelen op het programma. Meer dan genoeg reden dus om alvast met elkaar kennis te maken en daarvoor zijn ze donderdagmiddag dan ook naar de Koningin Marialaan gekomen.

In it to win it!
Docent Evert de Graaf is dit jaar weer de begeleider van het team. Hij vertelde de studenten wat ze allemaal kunnen verwachten van de spannende wedstrijddagen in Utrecht. Erg handig was daarbij de aanwezigheid van Ben en Bas, twee studenten die twee jaar geleden ook al meededen en toen de tweede plaats haalden. Zij konden alles vertellen over hoe zij het toen ervaren hebben. Namens het CvB was Harry de Bruijn aanwezig. “Ik wens jullie alle succes, maar eigenlijk hoeft dat niet want jullie hebben allang bewezen echte professionals te zijn. En mocht je iets nodig hebben, laat het weten en we regelen het!”. Op de studenten kwam zijn enthousiasme goed over. Roeqayya, die namens de opleiding Mode Maatkleding naar de finale gaat zei al: “Ik heb er echt heel erg veel zin in, zeker met deze leuke groep. I’m in it to win it!”

Op de foto staan van links naar rechts: Nick (CAD-tekenaar), Roeqayya (Specialist Mode Maatkleding), Stella (Hotelreceptionist), Bas en Ben (Mechatronica - team) en Floris (Fietstechnicus). Niet op de foto: Lois (Junior Stylist) en Ivana (Kapper)


Meer nieuws lezen