Nebi is de nieuwe uitblinker

31 mei 2017

Nebi Tasbas van de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen is door Mondriaan aangewezen als de uitblinker van het jaar 2017. Hij zal ons roc later dit jaar gaan vertegenwoordigen op een landelijk gala. Vanaf half juni kan er op Nebi gestemd worden via de site www.ditismbo.nl en als dat massaal gebeurt dan maakt hij zelfs kans om landelijk ambassadeur van het mbo te worden. Hij is nu al een echte ambassadeur voor de opleiding, zowel intern als extern. Regelmatig verzorgt hij workshops voor grote groepen mensen (ook voor collega’s van Mondriaan) waar hij bijvoorbeeld mensen meer bewust maakt van hun ademhaling. Hij heeft daarvoor een eigen bedrijf opgericht: Fitt X Health voor vitaliteit op het werk, stoelyoga, cardio en samenwerkingsactiviteiten.

De jury die met verschillende schooluitblinkers gesprekken heeft gevoerd, omschreef Nebi als een zeer gedreven en enthousiaste student die al een breed netwerk heeft met veel contacten in zijn vakgebied. Hij verbindt groepen en is actief voor jong en oud en probeert iedereen meer bewust te maken van een gezonde manier van leven. Hij weet zich uitstekend te presenteren en dat maakt hem in combinatie met zijn ondernemerszin, leergierigheid en de drive om zich positief in te zetten voor de samenleving tot een echte uitblinker van Mondriaan.

Puck van Deursen van de School voor Toerisme en Recreatie (vierde van links op de eerste rij) eindigde op de tweede plaats en Sheldon Madirsan van de School voor Verzorgende, Verpleegkundige en Assisterende Gezondheidszorg (tweede van rechts op de eerste rij) werd derde. Nebi staat tussen hen in. Foto: Bart Versteeg


Meer nieuws lezen