Bedanklunch voor werklui

23 november 2015

Studenten ondernemer/manager van de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan serveerden afgelopen vrijdag een lekkere en gezonde lunch voor de werklui die nu nog bezig zijn met de grootscheepse renovatie en verbouw van de school. Ze deden dit bij wijze van bedankje vanwege het vele werk dat verricht is tijdens de renovatie. Ook de medewerkers van het Mondriaan Facilitair bedrijf van de campus werden bedankt. Het Grand Café aan de Koningin Marialaan 9 is bijna klaar en werd even opgeruimd om de lunch te kunnen presenteren. Behalve heerlijke broodjes stonden ook erwtensoep en tomatensoep op het menu. De renovatie van de Koningin Marialaan 9 is bijna voltooid en het gebouw aan de Helenastraat 15 is al opgeleverd. Beide gebouwen waren toe aan een grondige opknapbeurt die ongeveer een jaar in beslag nam.

Restaurants en hotel eind januari open
Aan de Koningin Marialaan 9 starten na de kerstvakantie alle studenten de School voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening en de International Hotel and Management School om hun beroepspraktijk te oefenen in de bijbehorende restaurants en het hotel. Veel omwonenden en andere Hagenaars kennen dit en maakten er gebruik van. Het hotel en de restaurants zijn gedurende de renovatie een jaar gesloten geweest. De verwachting is dat er vanaf eind januari weer heerlijk geluncht en gedineerd kan worden aan de Koningin Marialaan. Begin maart is de officiële opening van de Mondriaan hospitality campus.


Meer nieuws lezen