Lustrum met ADO

13 mei 2014

ADO Den Haag en ROC Mondriaan vieren hun eerste lustrum. Vijf jaar geleden ondertekenden ze hun eerste overeenkomst en de samenwerking bevalt zo goed dat ze die opnieuw bekrachtigen. De ondertekening werd namens ADO Den Haag gedaan door Piet Jansen, Algemeen Directeur ADO Den Haag en namens ROC Mondriaan door Pierre Heijnen, voorzitter van het College van Bestuur.

Pierre Heijnen is blij met de samenwerking: “Voor onze studenten is het cruciaal dat zij ervaring opdoen in de praktijk. ‘Real-life’ leeromgevingen zoals het Kyocera Stadion en de BVO ADO Den Haag zijn onmisbaar in het behalen van het diploma middelbaar beroepsonderwijs.’’ Ook Piet Jansen is erg tevreden met de voortzetting van de samenwerking: “De studenten geven een jonge en frisse invulling aan hun taken, wat de klantvriendelijkheid in ons stadion alleen maar vergroot. Ze zijn bijvoorbeeld beveiliger in opleiding, maar zich ook erg bewust van hun gastheerschap. Precies wat goed past in onze organisatie. We zijn trots op de jongelui die het zo goed doen in ons huis.”

Iedere thuiswedstrijd zijn studenten van Mondriaan aan de slag in het Kyocera Stadion. Om de stroom supporters voor, tijdens en na de wedstrijd in goede banen te leiden worden studenten Beveiliger als steward ingezet. Ook studenten van de International Hotel and Management School zijn actief in de hospitality van het stadion. In de stijlvolle ‘Residentie Club’ en in de ’Senaatskamer’ worden gasten ontvangen voorafgaand, in de rust en na iedere thuiswedstrijd.

Naast de samenwerkingsovereenkomst zijn regelmatig ook studenten van andere scholen van ROC Mondriaan actief in de organisatie van ADO Den Haag. Afhankelijk van de aard van het evenement zijn dat studenten van Toerisme en Recreatie, Bouw en Infra en Lifestyle, Sport en Bewegen.


Meer nieuws lezen