Internationaal succes

29 november 2013

Studenten van de School voor Toerisme en Recreatie hebben succesvol gestreden tijdens de internationale AEHT wedstrijden op het cruiseschip Costa Mediterranea. AEHT is de Europese organisatie voor hotel- en toerismeopleidingen. Lisanne van Veen heeft een zilveren medaille behaald op het onderdeel Tourist Destination. Ivo Nieuwenhof heeft een zilveren medaille behaald bij het onderdeel Front Office.

Van 10 tot 15 november 2013 vond het jaarlijkse AEHT-congres plaats. Omdat de AEHT 25 jaar bestaat is dit jaar een heel bijzondere locatie gekozen: het cruiseschip Costa Mediterranea. Tijdens de cruise waarbij het schip vijf Europese steden aandeed, werden de wedstrijden georganiseerd. Aan de competitie van het AEHT-congres doen jaarlijks ruim 600 studenten en docenten uit 28 landen mee.


Meer nieuws lezen