Er zit beweging in logistiek

Geen sector is zo dynamisch als de logistiek. In deze sector draait het uiteindelijk om producten en krijg je te maken met de complete goederenstroom. Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het bewerken, opslaan, vervoeren tot het bezorgen van producten, zowel online als offline.

Als je werkt in de logistieke sector moet je goed kunnen plannen en organiseren, want je bent betrokken bij het volledige proces; van het inkopen van grondstoffen tot en met de distributie van afgewerkte producten bij de klant, zowel binnen Nederland als in de rest van Europa. Daar komt veel bij kijken: het vervoer per vrachtwagen, schip of vliegtuig en de tijdelijke opslag van goederen in gigantische magazijnen.

Zie jij dat wel zitten? Een opleiding in de logistiek betekent in deze veranderende tijden een kans op een afwisselende en uitdagende baan. Of je nu bij een webshop, winkel, groothandel of bij een distributiebedrijf wil werken, als jij van aanpakken houdt, dan zit je dus goed in deze sector.

Alle opleidingen in Logistics


Je kunt in de logistiek verschillende kanten op, zowel ondersteunend als op organisatorisch- en beleidsmatig niveau.

Ik leer gewoon veel beter in de praktijk dan uit een boek.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Onze scholen

School voor

Retail en Logistiek Delft