Gezondheidszorg Den Haag

Schoolambassadeur Nema

Lees het verhaal

Wil jij mensen begeleiden en verzorgen?

Op onze school bereiden we je voor op een toekomst in de zorg. Lijkt het je leuk om mensen te verzorgen of verplegen? Kies dan voor de opleiding MBO-verpleegkundige. Kan jij goed luisteren? Ben je stressbestendig en help jij mensen graag met hun zorgvraag? Dan is de opleiding Doktersassistent of Apothekersassistent iets voor jou. Als dokter- en apothekersassistent ben jij als eerste aanspreekpunt de schakel tussen de zorgvrager en de zorg die ze nodig hebben: medicatie of hulp van een huisarts/specialist. Afhankelijk van je keuze werk je in een ziekenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, artsenpraktijk, in een apotheek of bij de mensen thuis.

Heb jij je havo diploma? Of ben je gestart met een hbo opleiding en wil je liever een praktijkgerichte opleiding doen?
Dan kan jij vrijstelling krijgen (op maat) voor onze opleidingen. Interesse? We nodigen je van harte uit om samen te kijken voor welke vrijstellingen jij in aanmerking komt! Neem hiervoor contact op met a.boers@rocmondriaan.nl.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar zow@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6663700.

Alle opleidingen op deze school


Apothekersassistent

Kan jij goed luisteren? Werk je graag in een team? Ben je stressbestendig en help jij mensen graag met hun zorgvraag? Ben je geïnteresseerd in alles rondom medicatie? Dan is deze richting zeker iets voor jou.

Doktersassistent

Kan jij goed luisteren? Ben je stressbestendig en help jij als eerste aanspreekpunt bij de huisarts of specialist mensen graag met hun zorgvraag? Check dan eens de opleiding binnen deze richting.

Praktijkopleider

Met de opleiding praktijkopleider mag je de begeleiding van leerlingen en stagiairs op je nemen zodat jij ze de fijne kneepjes van het vak kunt leren

Verpleegkunde

Als verpleegkundige ondersteun je mensen die dat nodig hebben in de (dagelijkse)zorg. Deze richting is iets voor jou als je op zoek bent naar een baan waarin jij het verschil maakt voor anderen.


Wist je dat...

... onze studenten ook in Spanje stage lopen.

Module locaties anchor

Onze locaties