Gezondheidszorg Den Haag

Update Hack:

Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

WIE ZIJN WIJ?

Wil jij mensen begeleiden en verzorgen?

Op onze school bereiden we je voor op een toekomst in de zorg. Lijkt het je leuk om mensen te verzorgen of verplegen? Kies dan voor de opleiding MBO-verpleegkundige. Kan jij goed luisteren? Ben je stressbestendig en help jij mensen graag met hun zorgvraag? Dan is de opleiding Doktersassistent of Apothekersassistent iets voor jou. Als dokter- en apothekersassistent ben jij als eerste aanspreekpunt de schakel tussen de zorgvrager en de zorg die ze nodig hebben: medicatie of hulp van een huisarts/specialist. Afhankelijk van je keuze werk je in een ziekenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, artsenpraktijk, in een apotheek of bij de mensen thuis.

Heb jij je havo diploma? Of ben je gestart met een hbo opleiding en wil je liever een praktijkgerichte opleiding doen?
Dan kan jij vrijstelling krijgen (op maat) voor onze opleidingen. Interesse? We nodigen je van harte uit om samen te kijken voor welke vrijstellingen jij in aanmerking komt! Neem hiervoor contact op met a.boers@rocmondriaan.nl


Volg ons op

Agenda


Alle opleidingen op deze school


Apothekersassistent

Kan jij goed luisteren? Werk je graag in een team? Ben je stressbestendig en help jij mensen graag met hun zorgvraag? Ben je geïnteresseerd in alles rondom medicatie? Dan is deze richting zeker iets voor jou.

Doktersassistent

Kan jij goed luisteren? Ben je stressbestendig en help jij als eerste aanspreekpunt bij de huisarts of specialist mensen graag met hun zorgvraag? Check dan eens de opleiding binnen deze richting.

Praktijkopleider

Met de opleiding praktijkopleider mag je de begeleiding van leerlingen en stagiairs op je nemen zodat jij ze de fijne kneepjes van het vak kunt leren

Verpleegkunde

Als verpleegkundige ondersteun je mensen die dat nodig hebben in de (dagelijkse)zorg. Deze richting is iets voor jou als je op zoek bent naar een baan waarin jij het verschil maakt voor anderen.


Wist je dat...

... onze studenten ook in Spanje stage lopen.

Module locaties anchor

Onze locaties