Stage in Spanje bij School voor Gezondheidszorg Den Haag

In het buitenland stage lopen is een belevenis op zich, een echte uitdaging en leerzaam. De zonnige Spaanse Costa Blanca is uitermate geschikt om waardevolle praktijkervaring op te doen tijdens jouw zorgstage. Het zal je verrijken zowel in je vakgebied als op persoonlijk vlak.

Naast het kennismaken met de Spaanse cultuur leer je de verschillen in de gezondheidszorg te herkennen en daarmee ook de voor- en nadelen van de Spaanse en de Nederlandse zorgsector te benoemen. Hierdoor ontwikkel je een eigen visie op de zorg en dat maakt jou straks een ‘open minded’ zorgmedewerker met net even dat extra stukje waardevolle ervaring.

Deze stage is bedoeld voor 3e jaars BOL studenten Verpleegkunde. Duur van de stage is 20 weken. Voor stage Spanje werkt school heel nauw samen met het bemiddelingsbureau Estudiantes. Op de website www.estudiantescostablanca.nl kun je alle informatie lezen.

Wil je meer te weten komen over de procedure van aanmelding en wat er allemaal nog meer bij komt kijken, klik o klik op Handboek Spanje voor specifieke informatie over Spanje.

Wil je meer weten, neem dan contact op met de coördinator zorgstage Spanje:
Trudy Straver
t.straver@rocmondriaan.nl
06-29063387