Bouw en Infra

Bouw aan je toekomst!

Werk jij graag met je handen en vind je het leuk om daar je vak van te maken? Zie jij jezelf al werken als: timmerman, metselaar, schilder of een combinatie daarvan? Of ga jij liever aan de slag met het uitdenken en voorbereiden van bouwprojecten? Alles wat jij hier leert – van de bouw tot aan renovatie en onderhoud aan wegen, gebouwen of huizen, draagt bij aan een betere en vaak ook duurzamere wereld. Dat klinkt goed toch?

We leiden je op tot vakman of -vrouw zodat je aan de slag kan in het werkveld. Tijdens de opleiding ga je verschillende stages lopen waarbij je leert in de praktijk. Dit kan zijn het bouwen van huizen, onderhoud aan wegen en gebouwen of meedenken aan innovatieve oplossingen. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak.

Als timmerman, metselaar of tegelzetter werk je met je handen. Je bent een echte vakman met oog voor details. Altijd al schilder willen worden? Ook in de onderhoud en afbouwsector volgen we de laatste innovaties waar je een uitstekende toekomst in kan maken.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar bouw.infra@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6663600.

Maak kennis met de richting in de Bouw en Infra!


Heb jij interesse in een opleiding in de Bouw en Techniek? Bojan neemt je mee in deze aflevering van Mondriaan Moves op de locatie Tinwerf om daar studenten te spreken van de opleiding van Bouw en Infra.

Proef de sfeer


Stage, projecten, etc... Bij de School Bouw en Infra is zoveel te leren!

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

...je ook stage kunt lopen in het buitenland?

Module locaties anchor

Onze locaties