Bouw en Infra

Update Hack:

Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je daarom hier je rooster.

Meer informatie?

Door de hack zijn we nu minder goed bereikbaar, maar heb je vragen dan kun je deze stellen via onderstaande telefoonnummers:

  • Vragen over boeken: 06-11756810
  • Vragen over lesdagen, roosters en de introductie:
    06 25748308 of
    0634065047 of
    0625639254
  • Overige vragen over de school en opleidingen: 0681626037

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact met ons op. Maak daarbij gebruik van de telefoonnummers zoals hierboven vermeld.


Volg ons op

Agenda


Maak kennis met de richting in de Bouw en Infra!


Heb jij interesse in een opleiding in de Bouw en Techniek? Bojan neemt je mee in deze aflevering van Mondriaan Moves op de locatie Tinwerf om daar studenten te spreken van de opleiding van Bouw en Infra.

Proef de sfeer


Stage, projecten, etc... Bij de School Bouw en Infra is zoveel te leren!

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

...je ook stage kunt lopen in het buitenland?

Module locaties anchor

Onze locaties