Better Business, Retail of Logistics. Zeker iets voor jou!

Een opleiding in de sector Business (economie) is iets voor jou als jij wilt gaan werken in de financiële, commerciële, secretariële of bestuurlijke wereld. Je kunt ook kiezen voor de richting HRM en juridische ondersteuning.

Ben jij ondernemend en kun je goed zelfstandig werken, maar ook in een team? Vind je het leuk om mee te werken en te denken aan verschillende onderdelen van het bedrijfsleven en instellingen? Wil jij met mensen werken en/of juist meer met cijfers en data? Oftewel, ben jij pas tevreden als de klant dat ook is, of dit nu in de echte wereld is of digitaal? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Een opleiding in Business, Retail en Logistics

Met een opleiding in de sectoren Business, Retail en Logistics kun je overal- in alle branches- aan de slag. Van economie tot juridisch en van Retail tot Logistiek. Of het nu gaat om werken in een grote multinational, een (overheids)instelling of juist dat ene leuke winkeltje of theater bij jou om de hoek. Wij leiden je op tot een onmisbare kracht voor het bedrijf of de instelling waar jij komt te werken. Zo sta jij middenin de samenleving en ben je een belangrijk onderdeel van een goed draaiende economie en maatschappij.

Ontdek wat past bij jou

Tijdens je opleiding ga je ontdekken welke richting het beste bij jou past. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om te specialiseren en door te stromen, zowel binnen het MBO als naar het HBO. Je doet veel praktijkervaring op. Stages, challenges en projecten zorgen ervoor dat je nog beter kunt ontdekken waar jij jezelf ziet werken.

Met een Business opleiding kun je alle kanten op


Alle opleidingen in Business


Wij bieden veel opleidingen aan in de sector Business (economie). Elk bedrijf of instelling heeft behoefte aan goed opgeleide duizendpoten die zelfstandig en op allerlei niveaus van alles kunnen ondersteunen, regelen, voorbereiden, communiceren en uitvoeren. Hoe verder je komt hoe meer specialistische kennis vanuit jouw interesse een toegevoegde waarde krijgt voor het bedrijf of de instelling waar jij werkt. Zit jouw interesse erbij? Dan hebben wij DE opleiding die daarbij past!

Business Services – NIEUW per 1 augustus 2022

Per 1 augustus 2022 starten de nieuwe business opleidingen. Innovatieve lessen die aansluiten op de vraag vanuit het bedrijfsleven naar medewerkers met de juiste skills en de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Financiële en commerciële beroepen

Heb jij een commerciële instelling en zorg je graag voor tevreden klanten? Ben je nauwkeurig en wil je werken met cijfers? Dan spreekt een opleiding in deze opleidingsrichting jou zeker aan.

HRM, Juridisch of Leidinggeven

Ben je nauwkeurig en vind je personeels- of juridische zaken interessant? Kan jij goed met mensen overweg en geef of ga jij leiding geven aan een team, afdeling of project? Verdiep je dan eens in een opleiding in deze studierichting.

Office- en managementsupport

Met organisatietalent ben je op je plek bij één van de opleidingen binnen de opleidingsrichting Office- en managementsupport.

We zijn allemaal erg makkelijk in de omgang.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
Met een opleiding in de economie kan je alle kanten op.
Glenn, studeert Marketing Communicatie

Onze scholen

School voor

Business Support

ROC Mondriaan Business School

School voor

School voor Economie Delft