Office & Management Support Specialist

Office & Management Support Specialist

Vind je dat je best wel stressbestendig bent, je kunt omgaan met deadlines en vind je het leuk om dingen te regelen?

Denk dan eens aan de opleiding Office & Management Support Specialist.
Tijdens deze opleiding word je namelijk opgeleid tot de rechterhand van de manager of het directielid van een bedrijf of organisatie. Je zorgt ervoor dat zij hun werk goed kunnen doen omdat jij voor hun alles goed geregeld hebt. Daarom leer je tijdens de opleiding hoe je projecten moet coördineren, afspraken moet plannen en hoe je meedenkt en advies geeft. Daarnaast loop je gedurende de opleiding stage om praktijkervaring op te doen.

Is deze opleiding iets voor jou?

Je weet hoe je representatief voor de dag moet komen, je bent klantgericht en je werkt geordend en je houdt het overzicht. Zaken regelen en dingen voor elkaar krijgen is jouw ding. Op een werkdag kun je te maken krijgen met het halen van deadlines, onderhouden van contacten, het beheren van de agenda en het organiseren van evenementen. Je ondersteunt de manager waar nodig en je kunt ook goed omgaan met onverwachte veranderingen. Geen dag is hetzelfde en dat vind je juist leuk!

Tijdens de opleiding leer je:

  • hoe je informatie aanlevert aan de manager;
  • hoe je informatie verspreidt onder medewerkers;
  • hoe je deadlines kan bewaken;
  • hoe je ondersteunt bij het draaiend houden van een organisatie.

Waar kun je werken?

In bijna elke organisatie, bedrijf of onderneming is behoefte aan office & management support. Je kunt echt overal terecht met deze opleiding.

Moederklas Delft

Ben jij een (aankomend) moeder en wil je meer informatie over het volgen van een opleiding?

Neem contact op met de opleidingscoördinator Fatma Süslü-Yigittürk via
06 34 01 06 46 of f.yigitturk@rocmondriaan.nl
Meer informatie via: https://www.rocmondriaan.nl/moederklas-delft

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma gemengde of theoretische leerweg of kaderberoepsgerichte leerweg
  • mbo-diploma, niveau 2
  • mbo-diploma, niveau 3
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo

Kosten

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld (voor een bol-opleiding) of cursusgeld (voor een bbl-opleiding) te betalen. Voor een bol-opleiding bedraagt in het schooljaar 2022-2023 het lesgeld € 1.239,-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Voor een bbl-opleiding niveau 4 bedraagt in het schooljaar 2022-2023 het cursusgeld € 624,-.

Bijkomende kosten

Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening. Verder zijn er nog kosten voor boeken, gereedschappen, werkkleding, excursies en andere activiteiten. Deze bedragen verschillen per opleiding. Hierover hoor je meer aan het begin van je opleiding van de school waar je de opleiding gaat volgen. Heb je hierover al vragen voordat je je gaat aanmelden? Neem dan contact op. We helpen je graag.

Eigenschappen

Je bent goed in plannen en organiseren, stressbestendig en flexibel en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent zorgvuldig en nauwkeurig. Je werkt systematisch. Als het nodig is kun je doortastend optreden. Je hebt een verzorgd uiterlijk.

Hier kun je deze opleiding volgen

Brasserskade 1

Bekijk deze locatie

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op.

Vragen voor School voor Economie Delft kun je stellen via mail economie.bras@rocmondriaan.nl, telefoon (088-666 3635) of WhatsApp (06 - 29446036)

Op zoek naar een specifieke opleiding?