Taalcoaches gezocht in Delft

Wordt u de Mondriaan van de taalvrijwilligers?

Nieuwe Nederlanders moeten actief meedoen in de samenleving. Het leren begrijpen en kunnen spreken van de Nederlandse taal is daarbij essentieel. Daarvoor hebben zij u nodig. De Taal+ school in Delft biedt Nederlandse les in spreken, begrijpen en schrijven op de taalcursussen. Maar pas in de praktijk gaat het leven. Daarom zoeken wij vrijwilligers die de Nederlandse taal beheersen en het leuk vinden om nieuwe Nederlanders te begeleiden als taalcoach.

Wat doet een taalcoach? U begeleidt iemand individueel of als klein groepje. Terwijl u samen de stad verkent door bijvoorbeeld een museum- of bibliotheekbezoek, wandeling over de markt of koffie in het buurthuis, kunt u met de cursist de Nederlandse taal in de praktijk oefenen.

Als taalcoach open je de wereld!
Rob, vrijwilliger in Delft

Meld u aan!


Hoe wordt u taalcoach? De begeleiding duurt 6 of 12 maanden en vindt één keer per week plaats. U ontvangt een bescheiden vergoeding voor uw inzet. Voor u op pad gaat krijgt u informatie en het benodigde materiaal van de Taal+ school. Regelmatig worden tijdens bijeenkomsten ervaringen gewisseld.

Weet u mensen te motiveren en bent u geïnteresseerd in andere culturen? Word dan ook taalcoach in Delft!

Contact

taalcoach@rocmondriaan.nl