Zorg en Welzijn Den Haag

Update Hack:

Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

WIE ZIJN WIJ?

Wil jij anderen helpen en verzorgen?

Wil je mensen helpen en verzorgen, dan zal je je helemaal thuis voelen op de School voor Zorg en Welzijn Den Haag. Hier leer je van alles over serviceverlening in woon- en werksituaties en persoonlijke begeleiding.


Volg ons op

Agenda


Alle opleidingen op deze school


Dienstverlening

Wil je mensen die dat niet zelf kunnen begeleiden in hun dagelijks leven? Bekijk de opleidingen binnen deze opleidingsrichting.

Maatschappelijke zorg

Kies deze richting als je specifieke doelgroepen wilt begeleiden. Of het nu gaat om een jongere verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerende ouderen of mensen met psychiatrisch probleem.

Pedagogisch werk

Een opleiding in deze richting is echt iets voor jou als je graag met kinderen wilt werken zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.


Wist je dat...

je met een vmbo basis of entree diploma met een verkort traject van niveau 2, via niveau 3 naar niveau 4 kunt?

Module locaties anchor

Onze locaties