Orde en Veiligheid

Schoolambassadeur Britt

Lees het verhaal

Hoe veilig maak jij je omgeving?

Wil je een steentje bijdragen aan een veilige maatschappij? Kies dan voor een opleiding bij de school voor Orde en Veiligheid. Wil je gaan werken in de beveiligingsbranche, ordehandhaving of openbaar toezicht en veiligheid, dan kies je voor de opleiding Beveiliger, Coördinator beveiliging, of Handhaver toezicht en veiligheid. Als je wilt je gaan werken bij Defensie, kies dan voor één van de Vooropleidingen Defensie.


Volg ons op

Agenda


Proef de sfeer


Alle opleidingen op deze school


Beveiliging

In de beveiliging kun je werken in de beveiligingsbranche of ordehandhaving. Je taken zijn onder andere bewaken, beveiligen, observeren, signaleren, alarmeren en rapporteren. Ook kun je kiezen voor de opleiding Beveiliger, oriëntatie Koninklijke Marechaussee.

Toezicht en veiligheid

De handhaver toezicht en veiligheid houdt toezicht op of assisteert bij een juist gebruik van de openbare ruimte. Je bent hierbij een eerste professionele schakel in de keten van publieke veiligheid.

Veiligheid en Vakmanschap

Wil je een uitdagende baan bij Defensie, maar ben je te jong? Dan kun je bij ons een van de vooropleidingen Defensie volgen. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor samenwerken, discipline, houding, motivatie en lichamelijke conditie.


Wist je dat...

...je tijdens de opleiding werkt aan je houding, vaardigheden en kennis?

Module locaties anchor

Onze locaties