Orde en Veiligheid

Schoolambassadeur Britt

Lees het verhaal

Hoe veilig maak jij je omgeving?

Ben jij sportief, sta je stevig in je schoenen, hou je van actie én werk je graag aan een veilige maatschappij? Twijfel dan niet langer en kies voor een opleiding in de veiligheidssector. Defensie, Koninklijke Marechaussee, politie en beveiliging bewaken de orde en veiligheid in de samenleving.

Wil je gaan werken in de beveiligingsbranche, ordehandhaving of openbaar toezicht en veiligheid, dan kies je voor de opleiding Beveiliger, Coördinator beveiliging, Handhaver toezicht en veiligheid of de nieuwe niveau 4 opleiding Leidinggeven op basis van vakmanschap.

Heb je interesse in het politievak, dan kun je tijdens de opleiding Handhaver toezicht en veiligheid in aanmerking komen voor het doorstroomprogramma. Je volgt de opleiding met extra lessen die gericht zijn op het politievak.

Als je wilt gaan werken bij Defensie, kies dan voor een van de vooropleidingen Defensie, zoals een opleiding in de richting Veiligheid en Vakmanschap of voor de opleiding Beveiliger, oriëntatiejaar Koninklijke Marechaussee.


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Maak kennis met de richting Veiligheid en Vakmanschap (VeVa)!


Wil je eens zien of de opleiding Veiligheid en Vakmanschap is voor jou is? Bekijk deze video en zie hoe Bojan meeloopt met Veiligheid en Vakmanschap in het bos en spreekt daar, ondergedoken in de bosjes, Marvy, die ons meer verteld over de opleiding.

Proef de sfeer


Alle opleidingen op deze school


Beveiliging

In de beveiliging kun je werken in de beveiligingsbranche of ordehandhaving. Je taken zijn onder andere bewaken, beveiligen, observeren, signaleren, alarmeren en rapporteren. Ook kun je kiezen voor de opleiding Beveiliger, oriëntatie Koninklijke Marechaussee.

Toezicht en veiligheid

De handhaver toezicht en veiligheid houdt toezicht op of assisteert bij een juist gebruik van de openbare ruimte. Je bent hierbij een eerste professionele schakel in de keten van publieke veiligheid.

Veiligheid en Vakmanschap

Wil je een uitdagende baan bij Defensie, maar ben je te jong? Dan kun je bij ons een van de vooropleidingen Defensie volgen. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor samenwerken, discipline, houding, motivatie en lichamelijke conditie.


Wist je dat...

...je tijdens de opleiding werkt aan je houding, vaardigheden en kennis?

Module locaties anchor

Onze locaties