Maatschappelijke zorg en Verzorgende

Schoolambassadeur Isabel

Lees het verhaal

Wil jij werken met mensen?

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan zijn onze opleidingen iets voor jou.

Als Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg ondersteun en begeleid je mensen in hun dagelijkse verzorging en (vrijetijds-)activiteiten. Je kan komen te werken in de gehandicaptenzorg, thuiszorg of een verpleeghuis.

Ligt jouw interesse meer bij het ondersteunen en begeleiden van specifieke doelgroepen? Kies dan voor een van de Maatschappelijke zorg opleidingen. Tijdens deze opleidingen leer jij hoe je inspeelt op de behoeftes en mogelijkheden van je cliënten. Of het nu om een jongere gaat met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, (dementerende) ouderen of mensen met een psychiatrisch probleem.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar zow@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6663700.

Alle opleidingen op deze school


Maatschappelijke zorg

Kies deze richting als je specifieke doelgroepen wilt begeleiden. Of het nu gaat om een jongere verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerende ouderen of mensen met psychiatrisch probleem.

Verzorgende IG

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan is deze richting iets voor jou.

Module locaties anchor

Onze locaties