ICT

Word jij de Mondriaan van de IT-oplossingen?

De sector ICT is een snelle, technische en digitale wereld waar je je geen moment hoeft te vervelen.

Bedrijven staan te springen om jonge professionals met actuele kennis op het gebied van cloud computing, security en hard- en software development. Je bent communicatief vaardig, jij bent tevreden als de eindgebruiker dat is en je bent in staat om een heldere uitleg te geven over het gemaakte product.

De support medewerker zorgt ervoor dat alles blijft draaien. Je helpt gebruikers bij problemen en je adviseert het management over de in te zetten informatiesystemen. In de IT (IT systems en Devices) werk je met software en apparatuur en zorg je, samen met je collega’s, dat applicaties vooral veilig, slim en gebruiksvriendelijk zijn.

Als software developer bedenk en maak je apps, websites en andere IT oplossingen. Ook blijf je analyseren of het goed blijft werken en maak je indien nodig aanpassingen.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar: info.ict@rocmondriaan.nl of bel ons op een van onderstaande telefoonnummers:

Locatie Brasserskade 1, Delft
088-6663635

Locatie Tinwerf 24, Den Haag
088-6663600

Alle opleidingen op deze school


ICT Support

Houd jij computers, netwerkcomponenten en applicaties graag aan de praat? Kies dan voor deze studierichting.

IT Systems and Devices

In de IT houd je je bezig met het onderhoud en de beveiliging van de IT infrastructuur en apparatuur. Je leert hoe je digitale apparatuur zoals smartphones, laptops, desktops, IoT devices en drones gebruiksklaar maakt.

Software development

Ben je dol op technologie en creëer je graag digitale oplossingen? Dan is de opleiding Software developer echt iets voor jou!


Wist je dat...

...er tijdens de opleiding ook aandacht besteed wordt aan cybersecurity?

Module locaties anchor

Onze locaties