ICT

Update Hack:

Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

WIE ZIJN WIJ?

Word jij de Mondriaan van de IT oplossingen?

De sector ICT is een snelle, technische en digitale wereld waar je je geen moment hoeft te vervelen.

Bedrijven staan te springen om jonge professionals met actuele kennis op het gebied van cloud computing, security en hard- en software development. Je bent communicatief vaardig, jij bent tevreden als de eindgebruiker dat is en je bent in staat om een heldere uitleg te geven over het gemaakte product.

De support medewerker zorgt ervoor dat alles blijft draaien. Je helpt gebruikers bij problemen en je adviseert het management over de in te zetten informatiesystemen. In de IT (IT systems en Devices) werk je met software en apparatuur en zorg je, samen met je collega’s, dat applicaties vooral veilig, slim en gebruiksvriendelijk zijn.

Als software developer bedenk en maak je apps, websites en andere IT oplossingen. Ook blijf je analyseren of het goed blijft werken en maak je indien nodig aanpassingen.


Volg ons op

Agenda


Alle opleidingen op deze school


ICT Support

Houd jij computers, netwerkcomponenten en applicaties graag aan de praat? Kies dan voor deze studierichting.

IT Systems and Devices

In de IT houd je je bezig met het onderhoud en de beveiliging van de IT infrastructuur en apparatuur. Je leert hoe je digitale apparatuur zoals smartphones, laptops, desktops, IoT devices en drones gebruiksklaar maakt.

Software development

Ben je dol op technologie en creëer je graag digitale oplossingen? Dan is de opleiding Software developer echt iets voor jou!


Wist je dat...

...er tijdens de opleiding ook aandacht besteed wordt aan cybersecurity?

Module locaties anchor

Onze locaties