Autotechniek en Mobiliteit

Snelle service in de werkplaats

Heb jij technische skills en heb je een passie voor alles wat met (bedrijfs-) auto’s, (motor-)fietsen of scooters te maken heeft? In de Autotechniek en Mobiliteit ligt de toekomst open want het is een wereld van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Ben je op zoek naar een uitdaging? Je vindt die ongetwijfeld bij ons binnen de autotechniek en mobiliteitsbranche.

Bij ons kun je opleidingen volgen als je voertuigen wilt repareren, verkopen, je eigen onderneming wilt starten of als manager aan de slag wilt gaan. Tijdens je opleiding leer je naast de ‘gewone’ autotechniek alles over hybride- en volledig elektrische voertuigen. Je voert onderhoudsbeurten en reparaties uit en je vervangt onderdelen van personenauto’s, bedrijfswagens, fietsen, scooters en e-bikes.

Wil je autoschades herstellen, kies dan voor een opleiding binnen de Carrosserietechniek. Je werkt als autoschadehersteller of autospuiter bij een autoschadeherstelbedrijf.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar mvt.techniek@rocmondriaan.nl of bel ons op een van onderstaande telefoonnummers:

Locatie Neckar 1 -3, Den Haag
088-6661183

Locatie Tinwerf 10, Den Haag
088-6663600

Locatie Verheeskade 5, Den Haag
070-3603666

Maak kennis met de richting carrosserie bij de School voor Autotechniek en Mobiliteit!


Wil je weten wat carrosserie precies is en of carrosserie iets voor jou is? In deze Mondriaan Moves laat de docent Diego onze autowerkplaats zien waar studenten met echte auto's praktijkervaring op kunnen doen.

Proef de sfeer


Op 14 maart 2019 werd de extra leslocatie van de School voor Autotechniek en Mobiliteit aan de Neckar 1 op spectaculaire wijze geopend door Tim Coronel.

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

we bij onze opleidingen zoveel mogelijk gebruik maken van nieuwe ontwikkelingen en innovaties? Zo deden onze studenten mee aan een VR-autorace.

Module locaties anchor

Onze locaties