Autotechniek en Mobiliteit

Snelle service in de werkplaats

Heb jij technische skills en heb je een passie voor alles wat met (bedrijfs-) auto’s, (motor-)fietsen of scooters te maken heeft? In de Autotechniek en Mobiliteit ligt de toekomst open want het is een wereld van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Ben je op zoek naar een uitdaging? Je vindt die ongetwijfeld bij ons binnen de autotechniek en mobiliteitsbranche.

Bij ons kun je opleidingen volgen als je voertuigen wilt repareren, verkopen, je eigen onderneming wilt starten of als manager aan de slag wilt gaan. Tijdens je opleiding leer je naast de ‘gewone’ autotechniek alles over hybride- en volledig elektrische voertuigen. Je voert onderhoudsbeurten en reparaties uit en je vervangt onderdelen van personenauto’s, bedrijfswagens, fietsen, scooters en e-bikes.

Wil je autoschades herstellen, kies dan voor een opleiding binnen de Carrosserietechniek. Je werkt als autoschadehersteller of autospuiter bij een autoschadeherstelbedrijf.


Volg ons op

Agenda


Skills 2017 Autoschadehersteller


Wie wordt beste student autoschadeherstel? Studenten van verschillende ROC's met een opleiding tot autoschadehersteller hebben gestreden bij ROC Mondriaan in Den Haag om de nationale titel tijdens de Skills Heroes-wedstrijden. Wie heeft er gewonnen?

Proef de sfeer


Op 14 maart 2019 werd de extra leslocatie van de School voor Autotechniek en Mobiliteit aan de Neckar 1 op spectaculaire wijze geopend door Tim Coronel.

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

de eerste studenten van ons gediplomeerd zijn bij de ANWB?

Module locaties anchor

Onze locaties