Hoogste punt nieuwbouw ROC Mondriaan in Leidschenveen

31 maart 2023

Afgelopen dinsdag 28 maart werd de vlag gehesen op de bouwplaats van de nieuwbouw van ROC Mondriaan aan de Vaz Diasdreef in Den Haag Leidschenveen. Samen met bouwbedrijf Pellikaan, Steegman Elektro en de BRI Groep werd gevierd dat het hoogste punt werd bereikt. Ook Synarchis bouwbegeleiding was bij het feestelijke moment aanwezig. Voor de gelegenheid serveerde een frietkar, friet en snacks voor alle aanwezigen en werd er traditioneel ‘’pannenbier’’ geschonken. Uiteraard 0% want er moest die middag nog gewerkt worden.

Philipp Hooghiemstra, directeur Facilitair bedrijf van ROC Mondriaan is verantwoordelijk voor de huisvesting en sprak zijn waardering uit naar de bouwers. Als alles volgens schema verloopt, wordt de nieuwbouw in het vierde kwartaal van 2023 opgeleverd en aansluitend in gebruik genomen.

Opleidingen

De nieuwbouw is bestemd voor beroepsopleidingen in de richting van pedagogiek, sociaal werk, economische en juridische beroepen. Er is plaats voor ongeveer 1800 studenten en 200 docenten, die op wisselende tijden gebruik maken van het gebouw. Om in de eigen parkeerbehoefte te voorzien, komt onder de school een parkeergarage. Verreweg de meeste studenten komen met het openbaar vervoer. Zij krijgen een goede verbinding via het nabijgelegen bus-, tram-, en metrostation. Het is de derde locatie van Mondriaan in Leidschenveen. Meer info over de nieuwbouw is te vinden op https://www.rocmondriaan.nl/nieuwbouw

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten