Kerstmarkt in Naaldwijk

12 december 2013

Op woensdag 18 december organiseert MBO Westland in Naaldwijk van 17.00 tot 20.00 uur een kerstmarkt. Dit jaar is het goede doel de Roparun, een sponsor-estafetteloop van 500 kilometer ten bate van mensen met kanker. De kerstmarkt is te vinden aan de Professor Holwerdalaan 62 in Naaldwijk.

De studenten verkopen in mooi versierde kraampjes lekkere hapjes en drankjes, kerstproducten en andere leuke hebbedingen. Een kerstmarkt met een goed doel organiseren past goed in een mbo-opleiding. De studenten zélf hebben de activiteiten bedacht en voeren ze ook uit.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Meer info is te vinden op www.roparun.nl.

Drie scholen onder één paraplu, dat is MBO Westland. Het Albeda College verzorgt de opleidingen Administratie en Secretarieel, Handel en Commercie. Lentiz MBO Greenport de Groene opleidingen en ROC Mondriaan de opleidingen Zorg en Welzijn.


Meer nieuws lezen