Wat leer je bij de opleiding

Allround medewerker facilitaire dienstverlening

Je ondersteunt de facilitair leidinggevende en coördineert de werkzaamheden op de werkvloer.

Als Allround medewerker facilitaire dienstverlening ondersteun je de facilitair leidinggevende en coördineert de werkzaamheden op de werkvloer. Dit kunnen verschillende werkzaamheden zijn zoals het beheren van de inkoop, de voorraad en de catering, het coördineren van schoonmaakactiviteiten en de beveiliging.

Samen met het team werk je mee aan de goede kwaliteit van de werksituatie 'in een gebouw of kantoor Je kunt goed problemen oplossen en schakelen.

Tijdens je studie leer je zelf verantwoordelijk te zijn voor je leertraject en leerproces. Je leert de regels rond hygiëne, ARBO en kwaliteitswetgeving. Ook leer je de basiskennis van voedsel, dranken en ingrediënten.

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 3
3 jaar

augustus
bol

Contact


Waar kun je werken?

Als Allround medewerker facilitaire dienstverlening kun je bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag, bijvoorbeeld cateringbedrijven, hotels, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, campings of congrescentra.

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.


Wist je dat...

Het werkveld om deze nieuwe opleiding heeft gevraagd?

Module locaties anchor

Praktische informatie


Welke vooropleiding heb ik nodig?

  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo
  • mbo-diploma niveau 2

Hoe verloopt de intake voor deze opleiding?

Na het intakegesprek besluit de docent of je ook nog een AMN/talentscan moet maken.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld te betalen. Voor een BOL-opleiding bedraagt in het schooljaar 2018-2019 het lesgeld € 1.155,00. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Bijkomende kosten: Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening.

Welke eigenschappen heb ik nodig?

Je werkt goed met anderen samen. Verder heb je aanleg voor coördineren, organiseren en plannen. Je bent kostenbewust en creatief, maar zeker ook flexibel. Je hebt een dienstverlenende instelling.

Je ondersteunt de facilitair leidinggevende en coördineert de werkzaamheden op de werkvloer.

Als Allround medewerker facilitaire dienstverlening ondersteun je de facilitair leidinggevende en coördineert de werkzaamheden op de werkvloer. Dit kunnen verschillende werkzaamheden zijn zoals het beheren van de inkoop, de voorraad en de catering, het coördineren van schoonmaakactiviteiten en de beveiliging.

Samen met het team werk je mee aan de goede kwaliteit van de werksituatie 'in een gebouw of kantoor Je kunt goed problemen oplossen en schakelen.

Tijdens je studie leer je zelf verantwoordelijk te zijn voor je leertraject en leerproces. Je leert de regels rond hygiëne, ARBO en kwaliteitswetgeving. Ook leer je de basiskennis van voedsel, dranken en ingrediënten.

Wil je deze opleiding doen?

Niveau 3
3 jaar

augustus
bol

Contact


Waar kun je werken?

Als Allround medewerker facilitaire dienstverlening kun je bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag, bijvoorbeeld cateringbedrijven, hotels, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, campings of congrescentra.

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen


Horeca en Facilitaire dienstverlening

Helenastraat 15 2595HA Den Haag
088 666 1426

Verder studeren


Bekijk ook eens...


Op zoek naar een specifieke opleiding?