School voor Economie Delft

Haal het beste uit jezelf!

Doorstromen, daar zijn wij van. Niet alleen het behalen van je diploma vinden we het heel belangrijk voor jou, maar ook dat je hierna door kunt stromen naar een nog hoger niveau. Wij zorgen er voor dat je een goede positie krijgt op de arbeidsmarkt en op veel plekken terecht kan. Verder studeren op het HBO kan dan natuurlijk ook. Dát is wat wij bedoelen met ‘Haal het beste uit jezelf!’ Dát maken wij mogelijk omdat we in onze school niveau 2, 3 èn 4 in huis hebben, Via een bol-opleiding (vijf dagen naar school met in elk leerjaar stage) of een bbl variant (een dag school en daarnaast een begeleide baan). Wij begeleiden je en helpen je het beste uit jezelf te halen.

Met onderwijsprogramma’s op maat (soms versneld) èn de juiste begeleiding zijn we ingesteld op het doorstromen naar hogere niveaus met als doel het maximale uit jezelf te halen!

Als je meer wilt weten over onze opleidingen of over de mogelijkheden van bol en bbl dan ben je van harte welkom op onze Open Dag. Of maak een afspraak met één van onze decanen. Een ochtend of middag meelopen is ook mogelijk. Onze decanen zijn te bereiken via de administratie op 088 6661298.


Volg ons op

Agenda


Tijdelijk telefoonnummer


De scholen zijn bereikbaar via deze tijdelijke telefoonnummers.

Doorstromen? Je kan alle kanten op.


Alle opleidingen op deze school


Business Services – NIEUW per 1 augustus 2022

Per 1 augustus 2022 starten de nieuwe business opleidingen. Innovatieve lessen die aansluiten op de vraag vanuit het bedrijfsleven naar medewerkers met de juiste skills en de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Financiële en commerciële beroepen

Heb jij een commerciële instelling en zorg je graag voor tevreden klanten? Ben je nauwkeurig en wil je werken met cijfers? Dan spreekt een opleiding in deze opleidingsrichting jou zeker aan.

Office- en managementsupport

Met organisatietalent ben je op je plek bij één van de opleidingen binnen de opleidingsrichting Office- en managementsupport.

Module locaties anchor

Onze locaties