Mode

Ben jij snel genoeg voor mode?

Gaat jouw ‘passion for fashion’ verder dan alleen het kopen van modieuze kleding? Wil jij je creativiteit gebruiken om zelf je outfit te maken? Is het jouw droom om een eigen modezaak te openen? Ben je een doorzetter en houd je van hard werken? Volg dan één van onze mode-opleidingen! Achter de glamour van de modewereld zit deskundigheid en een enorme productiviteit. In deze branche zijn vakwerk en vakkennis eerste vereisten. Omdat het modebeeld steeds verandert, is het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends en gevoel voor stijl te ontwikkelen. Als je wilt slagen in de mode, is het niet alleen van belang dat je patronen en kledingstukken leert maken, maar ook dat je stoffenkennis, creativiteit en commercieel inzicht ontwikkelt. Wij helpen je met het ontwikkelen van jouw kwaliteiten!


Volg ons op

Agenda


Alle opleidingen op deze school


Fashion design & productmanagement

Wil jij de schakel tussen Nederland en het productiebedrijf in het buitenland zijn? Of als junior stylist de ontwerper assisteren? Kies dan één van de opleidingen in deze studierichting.

Mode-maatkleding

Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche!


Wist je dat...

...Esmee een goede tip voor je heeft?

Module locaties anchor

Onze locaties


Leeghwaterplein 72

Leeghwaterplein 72 2521 DB Den Haag
088 6663300