Economie Delft

Economie Delft

Haal het beste uit jezelf!

Doorstromen, daar zijn wij van. Niet alleen het behalen van je diploma vinden we heel belangrijk voor jou, maar ook dat je hierna door kunt stromen naar een nog hoger niveau. Wij zorgen ervoor dat je een goede positie krijgt op de arbeidsmarkt en op veel plekken terecht kan. Verder studeren op het hbo kan dan natuurlijk ook. Dat is wat wij bedoelen met ‘Haal het beste uit jezelf!’ Dat maken wij mogelijk omdat we in onze school niveau 2, 3 en 4 in huis hebben, via een bol-opleiding (vijf dagen naar school met in elk leerjaar stage) of een bbl-variant (een dag school en daarnaast een begeleide baan). Wij begeleiden je en helpen je het beste uit jezelf te halen.

Met onderwijsprogramma’s op maat (soms versneld) en de juiste begeleiding zijn we ingesteld op het doorstromen naar hogere niveaus met als doel het maximale uit jezelf te halen!

Als je meer wilt weten over onze opleidingen of over de mogelijkheden van bol en bbl dan ben je van harte welkom op onze Open Dag. Of maak een afspraak met één van onze decanen. Een ochtend of middag meelopen is ook mogelijk. Onze decanen zijn te bereiken via de administratie op 088 666 1298.


Volg ons op

Instagram

Agenda

7
feb

Open Dag 7 februari 2023

15:00 - 20:00 uur, meerdere locaties

13 mrt
-
17 mrt

Online Studiekeuze Week

12:00 - 12:00 uur, Online

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar economie.bras@rocmondriaan.nl of bel ons op 088 666 3635 of via WhatsApp 06 29 44 60 36.

Doorstromen? Je kunt alle kanten op.

Alle opleidingen op deze school

Business Services

Deze business opleidingen leiden je op voor ondersteunend werk in de zakelijke dienstverlening. Innovatieve lessen die aansluiten op de vraag vanuit het bedrijfsleven naar medewerkers met de juiste skills en de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Assistant Business Services

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Allround Assistant Business Services

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Business Specialist

Er zijn volop mogelijkheden om je te specialiseren en door te stromen in deze sector. Zowel binnen het mbo als naar het hbo.

Business Administration & Control Specialist

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Office & Management Support Specialist

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Onze locaties

Brasserskade 1

Bekijk deze locatie