ROC Mondriaan Business School

Update Hack:

Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je hier het rooster voor de locatie Leeghwaterplein en hier het rooster voor de locatie Aspasialaan.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

WIE ZIJN WIJ?

Met een baan in de zakelijke dienstverlening sta je middenin de samenleving!

De ROC Mondriaan Business School biedt niveau-4 opleidingen aan in de zakelijke dienstverlening.

Vanuit de vestiging Aspasialaan (voorheen School voor Economie en Juridische beroepen) word je opgeleid voor een baan in de administratieve of juridische ondersteuning.

Op het Leeghwaterplein (voorheen School voor Commerciële economie en Retail management) word je opgeleid voor een zeer dynamische branche. Hier leer je hoe je een product of een dienst aan de man brengt. Het halen van ‘targets’ en de druk van de ‘deadlines’ doet de adrenaline stijgen. Presentatie naar klanten is heel belangrijk en je doet er alles aan om klanten binnen te halen en te behouden.

Je kunt na je opleiding aan de slag bij een kleine organisatie of een multinational, bij de overheid of een commercieel bureau en hebt veel keuzemogelijkheden om carrière te maken!

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom proefstuderen! Meld je aan en proef de sfeer.

De wereld verandert en daarmee de vraag vanuit het bedrijfsleven naar kundige medewerkers. Per 1 augustus 2021 zijn de School voor Commerciële Economie en Retail management en de School voor Economie en Juridische beroepen daarom opgegaan in de ROC Mondriaan Business School. Door een herverdeling van een aantal opleidingen over de scholen wordt de samenhang en daardoor de kwaliteit hoger en sluit deze beter aan op de actuele vraag uit de markt.

2: https://static.rocmondriaan.nl/assets/b488d265445ec7f32a2b750c1be94d8b/185233_school ej 9 sept.pdf


Volg ons op

Agenda


Alle opleidingen op deze school


Commerciële beroepen

Heb jij een commerciële instelling en zorg je graag voor tevreden klanten? Dan spreekt een opleiding in deze opleidingsrichting jou zeker aan.

Financiële beroepen

Een opleiding in deze richting is iets voor jou als je nauwkeurig bent en wilt werken met cijfers.

HRM

Ben je nauwkeurig en vind je personeelszaken interessant? Verdiep je dan eens in een opleiding in deze studierichting.

Juridische beroepen

Ben je nauwkeurig en vind je juridische zaken interessant? Verdiep je dan eens in een opleiding in deze studierichting.

Leidinggeven

Kan jij goed met mensen overweg en geef of ga jij leiding geven aan een team, afdeling of project? Dan is een opleiding in deze richting iets voor jou!

Module locaties anchor

Onze locaties