Iets met

Retail en Logistiek

Er zit beweging in retail

Je richt je bij retail op het bewerken, voorbereiden, maken en verhandelen van producten, zowel offline als online. Je kan gaan werken in de richting retail of logistiek.

In de retail begint het natuurlijk met verkooptalent. Dat vraagt van jou dat jij sociaal vaardig en servicegericht bent, terwijl je tegelijkertijd altijd zakelijk blijft. Je kan rekenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Werk je in de retail dan ben je het visitekaartje van je werkgever. In de logistiek ben je betrokken bij het volledige proces van het inkopen van grondstoffen tot en met de distributie van afgewerkte producten bij de klant.

Persoonlijk verhaal
Luna Huurman, studente Ondernemer retail, heeft een goede tip: "Als je naar een Open Dag gaat, praat dan ook met de studenten die je tegenkomt. Zij ervaren het als geen ander hoe het op een school is.” Lees meer

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Den Haag:
- stage.retail.wds@rocmondriaan.nl

Delft:
- stage.retail.delft@rocmondriaan.nl
- stage.logistiek@rocmondriaan.nl


Stage Retail en Logistiek

Meer over stage en studenten

Alle opleidingen in Retail en Logistiek

Of je nu in een winkel wilt werken of in de groothandel... Als je een aanpakker bent die graag met mensen omgaat, zit je in deze sector goed. Bekijk hieronder onze opleidingen.

Ik wil graag doorstuderen en mijn eigen onderneming starten
Johan, studeert voor Verkoper

Als je durf en ondernemerstalent hebt

Retail
Iedereen komt in een winkel voor de dagelijkse boodschappen of om te shoppen. Maar hoe is het om in een winkel te werken? In de retail is geen dag hetzelfde! In de retail kan je aan de slag als bijvoorbeeld verkoper, verkoopspecialist, filiaalmanager en ondernemer retail. Het is een branche met veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie.

De groothandel is geweldig!

In de groothandel moet je je handen uit de mouwen kunnen steken. Kennis en ervaring doe je op tijdens je opleiding!

Logistiek
Dit gaat om transport van mensen of goederen, import, export en opslag. Je moet goed kunnen plannen en organiseren. In de logistiek kun je verschillende kanten op: van ondersteunende functies tot banen op organisatorisch en beleidsmatig niveau. Een opleiding in de logistiek biedt je de kans op een afwisselende en uitdagende baan.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41
2521 CA Den Haag info@rocmondriaan.nl

Onze scholen

School voor

Entreeopleidingen

Bekijk alle opleidingen
School voor

Retail Den Haag

Bekijk alle opleidingen
School voor

Retail en Logistiek Delft

Bekijk alle opleidingen