Er zit beweging in retail

Je richt je bij retail op het voorbereiden, maken en verhandelen van producten, zowel offline als online. Je kan gaan werken in de richting retail of logistiek.

In de retail begint het natuurlijk met verkooptalent. Dat vraagt van jou dat jij sociaal vaardig en servicegericht bent, terwijl je tegelijkertijd altijd zakelijk blijft. Je kan rekenen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Werk je in de retail dan ben je het visitekaartje van je werkgever. In de logistiek ben je betrokken bij het volledige proces van het inkopen van grondstoffen tot en met de distributie van afgewerkte producten bij de klant.

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Den Haag:
- stage.retail.wds@rocmondriaan.nl

Delft:
- stage.retail.delft@rocmondriaan.nl
- stage.logistiek@rocmondriaan.nl


Stage Retail en Logistiek

Meer over stage en studenten

Alles wat je in de supermarkt kunt kopen, komt hier vandaan.

Alle opleidingen in Retail en Logistiek


Of je nu in een winkel wilt werken of in de groothandel... Als je een aanpakker bent die graag met mensen omgaat, zit je in deze sector goed. Bekijk hieronder onze opleidingen.

Entree

Heb je geen diploma van je middelbare school? Dan kan je in het mbo beginnen met het volgen van een entreeopleiding. Je wordt opgeleid tot assistent.

Logistiek

In de logistiek kun je verschillende kanten op: van ondersteunende functies tot banen op organisatorisch en beleidsmatig niveau. Een opleiding in de logistiek biedt je de kans op een afwisselende en uitdagende baan.

Retail

In de retail is geen dag hetzelfde! In de retail kan je aan de slag als bijvoorbeeld verkoper, verkoopspecialist, filiaalmanager en ondernemer retail. Het is een branche met veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie.

"Als je naar een Open Dag gaat, praat dan ook met de studenten die je tegenkomt. Zij ervaren het als geen ander hoe het op een school is.”

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
Ik wil graag doorstuderen en mijn eigen onderneming starten
Johan, studeert voor Verkoper

Onze scholen

School voor

Entreeopleidingen, jouw opstap naar mbo niveau 2 of werk

School voor

Retail Den Haag

School voor

Retail en Logistiek Delft