Mondriaan Markt en Techniek Markt

Hier wil
je zijn!

Mondriaan Markt en Techniek Markt

Bezoek onze Mondriaan Markt en Techniek Markt!

6 juni 2023 | 16:00 - 18:00 uur

Bezoek onze Mondriaan Markt en Techniek Markt op 6 juni!

Direct inschrijven

Heb jij een mbo opleiding op het oog maar heb je nog vragen? Kom dan naar de Mondriaan Markt (Leeghwaterplein 72 Den Haag) en de Techniek Markt (Tinwerf 14 Den Haag / Techniek Innovatie Huis) van ROC Mondriaan op dinsdag 6 juni!

Op deze mooie locaties staan wij klaar om je te inspireren en informeren over de vele opleidingen die we aanbieden. Of je nu al een passie hebt voor technologie of nog een laatste interessetest wilt doen, hier ben je aan het juiste adres.

De Mondriaan Markt en Techniek Markt

De Mondriaan Markt is meer dan alleen informatie over onze opleidingen. We willen dat je je geïnspireerd voelt door de mogelijkheden die je hebt en dat je jezelf kunt voorstellen als student van ROC Mondriaan.

Er staan enthousiaste docenten en voorlichters klaar om je alles te vertellen over de verschillende opleidingen. Van Elektrotechniek tot Software Developer en van Kapper tot Junior Accountmanager, er is voor iedereen wel een passende opleiding te vinden. Je kunt vragen stellen over de opleidingen, maar ook over bijvoorbeeld beroepen die je kunt kiezen na het afronden van de studie.

Kortom, de Mondriaan Markt en Techniek Markt van ROC Mondriaan is dé plek om je te laten inspireren en informeren over de vele opleidingen die we aanbieden. Dus kom langs en ontdek welke opleiding het beste bij je past. We hopen je snel te zien!

Kom je ook naar de Mondriaan en Techniek Markt?

Maak de juiste studiekeuze

Ben je er nog niet helemaal uit wat nu de juiste studiekeuze is en wat er bij je past? Laat je door onze docenten, studenten en voorlichters informeren en enthousiasmeren op de Techniek Markt om je voor de zomer bij een van onze opleidingen in te schrijven.

Alle locaties die meedoen

Na het bezoeken van de Techniek Markt heb ik mijn studiekeuze gemaakt

Jeffrey

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kan inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag