Open Dag School voor Mode

Bestel je e-ticket en kom langs op de Open Dag op dinsdag 7 februari 2017 van 15.00 tot 20.00 uur!

Wil je een (vervolg)opleiding volgen in de mode en heb je de ambitie om in het buitenland stage te lopen? Kom dan naar de Open Dag van de School voor Mode in Den Haag.

Bestel je e-ticket en kom langs op de Open Dag op dinsdag 20 november 2018 van 15.00 tot 20.00 uur!

De School voor Mode werkt samen met ruim 400 professionele stagebedrijven in Nederland. Stagemogelijkheden in het buitenland zijn er in onder andere: Londen, Antwerpen, Barcelona, Willemstad en New York.

Tijdens de Open Dag kunnen we je een goed beeld geven van de stages in Nederland en in het buitenland. Foto’s van de stagebedrijven en stageverslagen worden getoond en bovendien zijn er filmpjes te zien die de studenten zelf hebben gemaakt. Op de Open Dag zijn buiten de stagebegeleiders ook een aantal studenten, die net hun stage hebben afgerond, aanwezig om hun ervaringen met je te delen en vragen te beantwoorden.

Workshops
Tijdens de Open Dag van de School voor Mode kun je niet alleen sfeer proeven, kijken en luisteren, maar ook DOEN! Je kunt deelnemen aan diverse workshops op modegebied en meteen ervaren welke studierichting bij je past. Er zijn workshops op het gebied van:

  • Vervaardigen: patronen en werken met de naaimachine;
  • Grafische vormgeving: digitaal beeldbewerking (Adobe software);
  • Textielbewerking: verf, stempels en spons;
  • Textielwarenkennis: proefjes met stofstalen.

Alle workshops zijn afgeleid van ons lesprogramma en kan je afronden binnen 20-30 minuten.

Eramusplus-beurs


Deze beurs is een bijdrage voor de reis- en verblijfkosten voor een internationale stage en geldt voor alle landen binnen de Europese Unie. De School voor Mode heeft elk jaar een aantal beurzen te verdelen onder de studenten (vanaf het tweede jaar).