Kom dan naar de Open Dag van dinsdag 15 maart

8 maart 2022

Moet jij een opleiding kiezen voor volgend jaar maar ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan naar de Open Dag van dinsdag 15 maart. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Of meld je aan voor onze Studiekeuze Week, hier krijg je stap voor stap de informatie die je nodig hebt en vind je een opleiding die past bij wat jij leuk vindt en waar jouw talenten liggen.

Studenten vertellen

De stap van de middelbare school naar het mbo kan best spannend zijn en dat snappen we! Toch kan een bezoekje naar onze Open Dag je verder helpen, veel van onze studenten gingen je al voor..

Schoolambassadeur Fleur vertelt: "Omdat ik al wist welke richting ik op wilde, ben ik gewoon verschillende Open Dagen gaan bezoeken om te kijken welke school het beste bij me paste. Uiteindelijk ben ik zo in Delft terecht gekomen. Tijdens de Open Dag heb ik veel vragen kunnen stellen, ook liep er een student met me mee. Er was veel persoonlijke begeleiding en dat sprak me enorm aan!" Maar ook schoolambassadeur Shivan heeft veel gehad aan de Open Dag: "Ik vind de Open Dag van ROC Mondriaan echt heel goed, het helpt om een duidelijk beeld te krijgen over de opleiding die je wilt gaan volgen. De presentaties zijn ook heel fijn en je kan al je vragen stellen. Zelfs als je dus al een opleiding volgt bij Mondriaan en wilt doorstromen."

Wat kun je verwachten?

Elke locatie en school heeft zijn eigen invulling voor de Open Dag. Zo zijn er presentaties van docenten met meer informatie over de opleidingen, maar ook demonstraties van studenten en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Alles om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de school en de opleiding die je wilt gaan volgen. En natuurlijk extra leuk: je kunt meteen de sfeer proeven. Benieuwd naar hoe onze vorige Open Dagen eraantoe gingen? Bekijk onze aftermovie:

Kortom, als je nog geen studiekeuze hebt gemaakt is dit hét moment om je aan te melden voor onze Open Dag of voor de online Studiekeuze Week! Hopelijk tot snel.


Meer nieuws lezen