Bedreigende situatie aan de Tinwerf

21 oktober 2022

Op de campus Techniek en ICT van ROC Mondriaan aan de Tinwerf bevinden zich verschillende scholen. Op één van de scholen is vanochtend een bedreigende situatie geweest. Als gevolg van een woordenwisseling eerder op de ochtend op het schoolplein hebben drie studenten van de ene school een les in een andere school verstoord.

De drie verdachte studenten droegen capuchons en een bivakmuts en er is een scherp voorwerp gezien. Na dreigende woorden te hebben geuit naar één van de studenten in de les, vertrokken zij uit het lokaal en van de campus.

De bedreigde student heeft aangifte gedaan. Om 13:00 was de situatie onder controle. Iedereen gaat opgelucht de herfstvakantie in, nazorg is beschikbaar.

Meer nieuws lezen

Onderwijs samen aan de slag in Delft-West

01 juni 2023: Betere samenwerking tussen stadsbestuur en onderwijs Lees verder

Nederlandse kampioenschappen mbo

25 mei 2023: Ook finales in Den Haag Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten