Update corona zelftesten en prikacties

26 augustus 2021

Nu we weer fysiek onderwijs kunnen geven, blijft het belang en de gezondheid van onze studenten en docenten hoe dan ook voorop staan. Daarom bieden we op alle locaties zelftesten aan voor zowel studenten als docenten. Bij voorkeur testen studenten en docenten zichzelf twee keer per week preventief. De regel om jezelf bij klachten te laten testen bij de GGD geldt ook in het nieuwe schooljaar.

Zijn er zelftesten te krijgen op school?

Ja. Het belang en de gezondheid van onze studenten en docenten blijft voorop staan. Daarom bieden we op alle locaties zelftesten aan voor zowel studenten als docenten. Zo kunnen studenten en docenten zichzelf twee keer per week preventief testen. De regel om jezelf bij klachten te laten testen bij de GGD geldt ook in het nieuwe schooljaar.

Informatie over testen en vaccinatie

Op dinsdag 31 augustus is de GGD tussen 11:00 – 14:00 uur aanwezig op de locatie Leeghwaterplein van ROC Mondriaan. Studenten en docenten kunnen hier vrijblijvend vragen stellen over onder meer vaccineren of testen. Komt 31 augustus niet uit maar heb je wel vragen? Kijk dan op www.ggdhaaglanden.nl voor andere data en locaties.

Kan ik me laten vaccineren zonder afspraak?

Op donderdag 2 september is er voor studenten en docenten de mogelijkheid om zich zonder afspraak te laten vaccineren op de Haagse Hogeschool (gelegen naast de Mondriaan locatie Leeghwaterplein). Benieuwd naar andere mogelijkheden om je zonder afspraak te laten vaccineren?
Zie www.prikkenzonderafspraak.nl.

Wat zijn de geldende coronaregels op de scholen?

Mondriaan houdt zich aan de geldende maatregelen die vanuit de overheid zijn bepaald. Hier vind je afspraken zoals ze bij Mondriaan gelden.


Meer nieuws lezen