Horeca studenten helpen tijdens ‘Discover Westfield’

4 oktober 2021

Afgelopen donderdag - 30 september- waren de studenten van de School voor Horeca en de IHMS aanwezig om te helpen bij het meerdaagse evenement 'Discover Westfield' in The Westfield Mall of the Netherlands. Op het programma? Een digitaal live concert van niemand minder dan Lady Gaga!

Van tevoren waren alle studenten aanwezig tijdens de voorbereidingen. Zij werden in verschillende groepen verdeeld en uitgelegd wat ze later op de avond moesten doen. Voor de Westfield Mall stond een grote tent waar het concert werd uitgezonden. 's Avonds kwamen daar zo'n 500 gasten genieten van het concert én een zes-gangen diner. De studenten werden ingezet in de bediening, als gastvrouw en -heer en in de keuken om het diner voor te bereiden.

Direct leren in de praktijk

Ondanks de hectiek hing er een gezellige sfeer, de studenten vertelden: "Wij zijn eerstejaars, dus veel school hebben we nu nog niet gehad, maar het is wel heel erg leuk dat je meteen mee mag helpen bij zo'n groot evenement." Een andere student vulde aan: "Zo zie je meteen hoe het in de praktijk gaat en daar kun je natuurlijk heel veel van leren."

Een event met een internationaal tintje

De livestream van het concert van Lady Gaga werd niet alleen in Nederland uitgezonden, het was ook te zien in de Westfield Mall's in Londen en Parijs. Met de hulp van onze studenten was deze avond in Leidschendam in ieder geval een groot succes! Zelf ook een kijkje nemen? Het evenement 'Discover Westfield' duurt nog tot en met 10 oktober, er zijn dan allemaal extra activiteiten en acties. En als je er dan toch bent: Loop gelijk even langs onze eigen Blue School – waar de studenten van de School voor Retail in de winkel staan! - die ook het prachtige winkelcentrum zit.


Meer nieuws lezen