Registratie eerste fysieke Open Dag na corona is gestart

27 oktober 2021

Na een jaar waar online voorlichting centraal stond zijn we ontzettend blij dat we jullie binnenkort weer fysiek in onze scholen mogen ontvangen. Je kunt je nu registeren voor de eerste fysieke Open Dag na corona op dinsdag 9 november van 15:00 – 20:00 uur. We zijn ontzettend blij dat we leerlingen, ouders en andere toekomstige studenten weer mogen ontvangen en kijken uit naar een informatieve en waardevolle dag!

Hoe werkt het?

Weet je al welke kant je op wilt of heb je al een opleiding in gedachten? Helemaal goed, je kunt dit specifiek aangeven tijdens je registratie. Heb je nog geen idee of twijfel je nog? Ook geen probleem. Wij zijn er juist tijdens een Open Dag als deze om je te verder helpen. Je kunt je registreren via het formulier op de website. Vervolgens ontvang je een mail met daarin in QR-code, deze neem je mee tijdens de Open Dag. Dan kun je direct doorlopen. Je ouders of andere familieleden die je meeneemt, hoeven zich niet te registeren.

Open Dag en corona

Ondanks dat we weer fysiek mogen voorlichten beseffen we maar al te goed dat het coronavirus nog steeds onder ons is. Daarom houden we de volgende richtlijnen aan tijdens de Open Dag:

  • Houd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand van anderen;

  • Was of desinfecteer regelmatig je handen;

  • Hoest en nies in je elleboog;

  • Bij klachten, zoals hoesten, verkoudheid of koorts, blijf je thuis en laat je je testen;

  • Probeer zoveel mogelijk looproutes aan te houden in het gebouw.

Mochten er naar aanleiding van de aangekondigde persconferentie nog wijzigingen in de maatregelen komen, dan laten we jullie dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

We hopen jullie snel te zien!


Meer nieuws lezen