Samen een leuke dag maken

2 april 2019

In een mooi samenwerkingsverband hebben twee scholen afgelopen vrijdag 32 ouderen een heel geslaagde middag bezorgd. Studenten van de School voor Uiterlijke verzorging en van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag hebben deze mensen uitgenodigd om in Moncafé gezellig samen te eten en bij MonBizz Hair konden ze allemaal terecht voor een kappersbehandeling. Sommige dames vertelden dat ze zich na de kapbeurt jaren jonger voelden.

De Stichting 'Laakkwartier in de Maatschappij' is al een tijdje een goede bekende van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag. Studenten van die school verzorgen nog altijd een gezond ontbijt voor voetballertjes van HVV Laakkwartier. Ook voor oudere mensen zet de stichting zich in door regelmatig leuke activiteiten voor hen te organiseren.

Foto: Bram Poons


Meer nieuws lezen

18 oktober 2019

Versnelde opleiding biedt kansen voor hotelsector

De International Hotel and Management School van ROC Mondriaan sloot gisteren een samenwerkingsovereenkomst met een aantal gerenommeerde hotelketens en een congreslocatie om studenten versneld klaar te stomen voor een baan in de hotelsector.

Lees verder
02 oktober 2019

Tweede instroom leerjaar 2019-2020

Naast de start van het schooljaar in september biedt ROC Mondriaan ook opleidingen aan die een tweede startmoment later in het schooljaar 2019-2020 hebben.

Lees verder