Nieuws

Samen een leuke dag maken

2 april 2019

In een mooi samenwerkingsverband hebben twee scholen afgelopen vrijdag 32 ouderen een heel geslaagde middag bezorgd. Studenten van de School voor Uiterlijke verzorging en van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag hebben deze mensen uitgenodigd om in Moncafé gezellig samen te eten en bij MonBizz Hair konden ze allemaal terecht voor een kappersbehandeling. Sommige dames vertelden dat ze zich na de kapbeurt jaren jonger voelden.

De Stichting 'Laakkwartier in de Maatschappij' is al een tijdje een goede bekende van de School voor Dienstverlening, Zorg en Welzijn Den Haag. Studenten van die school verzorgen nog altijd een gezond ontbijt voor voetballertjes van HVV Laakkwartier. Ook voor oudere mensen zet de stichting zich in door regelmatig leuke activiteiten voor hen te organiseren.

Foto: Bram Poons

Meer nieuws

27 mei 2019

Spoor 22 Symposium groot succes!

Op woensdag 22 mei 2019 heeft het eerste symposium van Spoor 22; Toekomst in perspectief plaatsgevonden.

Lees verder
22 mei 2019

Let op: landelijke OV-staking 28 mei

Op dinsdag 28 mei leggen medewerkers van de NS en het stadsvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag 24 uur lang het werk neer. Dat betekent dat die dag het trein- en busverkeer grotendeels stil liggen.

Lees verder