Nieuws

Komende Doe-middagen Techniek, Retail en Bouw

6 februari 2019

ROC Mondriaan organiseert doe-middagen voor de sectoren in Techniek, Retail en Bouw. VO-leerlingen die mee willen doen kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar de coördinator, vermeld in de beschrijving van desbetreffende doe-middag. Op de doe-middagen wordt uitleg gegeven over processen in het bedrijfsleven en kunnen deelnemers ook zelf een aantal processen uitvoeren. Het doel is om een goed/duidelijk beeld te krijgen van het bedrijfsleven in die sector.

Techniek
Maak kennis met de opleidingen van School voor technologie en Engineering tijdens de Doe-middagen die plaats vinden op de Techniek en ICT campus aan de Tinwerf 24 in Den Haag op:

De Doe-middagen zijn van 14.00 - 17.00 uur.

Specifiek vindt de Doe-middag Technologieroute mechatronica Naaldwijk plaats op World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk op:

Deze Doe-middag is van 15.00 - 17.00 uur.

VO-leerlingen die aan deze doe-middagen willen deelnemen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: technologie.engineering@rocmondriaan.nl

Specifiek vindt de Doe-middag Technologieroute mechatronica Delft plaats op leslocatie: Rotterdamseweg 141 in Delft op:

De Doe-middagen zijn van 15.00 - 17.00 uur.
VO-leerlingen die aan deze doe-middagen willen deelnemen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: t.jeltes@rocmondriaan.nl

Logistiek
Maak kennis met de logistieke opleidingen van School voor Retail en Logistiek Delft tijdens de Doe-middagen die plaats vinden op de locatie Brasserskade in Delft op:

De Doe-middagen zijn van 14.30 - 17.00 uur.
VO-leerlingen die aan een doe-middag willen deelnemen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: retail.logistiek@rocmondriaan.nl

Bouw en Infra
Maak kennis met de twee niveau 4 opleidingen Middenkaderfunctionaris van School voor Bouw en Infra tijdens de Doe-middagen die plaats vinden op de Techniek en ICT campus aan de Tinwerf 24 in Den Haag op:

De Doe-middagen zijn van 14.00 - 16.00 uur.
VO-leerlingen die aan een doe-middag willen deelnemen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: e.zegwaard@rocmondriaan.nl

Meer nieuws

13 sep 2019

Alarmpistool in beslag genomen op Brasserskade

Bij een student op de locatie Brasserskade van ROC Mondriaan is vanmorgen een alarmpistool aangetroffen. Het alarmpistool is in beslag genomen door de politie. Twee studenten zijn aangehouden, de situatie is onder controle.

Lees verder
12 sep 2019

Onderwijsprijs 2019 voor ‘Elk Punt Telt’

Studenten van de koksopleiding ontvangen uit handen van onderwijswethouder Saskia Bruines De Haagse Onderwijsprijs 2019 voor hun project “Elk Punt Telt”.

Lees verder